Μεγάλο-bonus-για-ανταλλαγή-με-καινούργιο-citroen-μέχρι-31-Ιουλίου
AYTOKINHTO

Μεγάλο bonus για ανταλλαγή με καινούργιο Citroen μέχρι 31 Ιουλίου

Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, η Citroen προσφέρει ειδικές τιμές ανταλλαγής μεταχειρισμένου αυτοκινήτου για την αγορά οποιουδήποτε καινούργιου και ετοιμοπαράδοτου μοντέλου της γκάμας, συμπεριλαμβανομένων των C3, C3 Aircross, C5 Aircross αλλά και για του ηλεκτρικού AMI.

Με την τρέχουσα εμπορική προσφορά, τα οφέλη για τον υποψήφιο αγοραστή είναι πολλαπλά, αφού αφενός λαμβάνει ένα σημαντικό ποσό για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητό του -που πιθανά δεν θα μπορούσε σε άλλη περίπτωση να το ανταλλάξει- και αφετέρου έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα καινούργιο μοντέλο με χαμηλότερα έξοδα όπως τέλη κυκλοφορία, ασφάλιστρα, κόστος χρήσης κ.ά.
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν εδώ και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους αλλά και το μοντέλο που τους ενδιαφέρει για αγορά και να λάβουν μια αντίστοιχη προσφορά μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Η Citroen διαθέτει μια διευρυμένη γκάμα μοντέλων βενζίνης, diesel, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών με ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα μοντέλα υποστηρίζονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια καθώς και από προγράμματα συντήρησης με χαμηλό κόστος.

Related posts

Μιλήσαμε με τον ιδιοκτήτη της Bertone για την επιστροφή της με το hypercar GB110

wp-needuser

F1 GP Μπαχρέιν: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

protothema.gr

Η μεγάλη γιορτή της Porsche είναι η Rennsport Reunion 7 (εικόνες, video)

timesadmin

Το εργοστάσιο της Toyota στη Ρωσία θα λειτουργήσει ξανά-τι θα κατασκευάζει

wp-needuser

Νέα μεμβράνη της Hyundai θα κρατά δροσερό το αυτοκίνητο

wp-needuser

Νέο Toyota GR Yaris: Ακόμα πιο δυνατό και με αυτόματο κιβώτιο

timesadmin