Μεγάλος-αγώνας-παρέα-με-το-ekiosky’s!
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλος αγώνας παρέα με το eKiosky’s!


Sponsored Content

Τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να πέφτουν και οι περισσότερες παρέες έχουν ήδη κανονίσει σε ποιο σπίτι θα δουν τον μεγάλο αγώνα και θα απολαύσουν τα θεαματικά γκολ των δύο ομάδων. Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα το αποτέλεσμα του τελικού, ωστόσο υπάρχει κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι: τα απαραίτητα για να τον παρακολουθήσουμε όπως πρέπει θα μας τα φέρει το eKiosky’s!

Όσο μεγάλη και να είναι η παρέα που θα μαζευτεί αύριο μπροστά από την οθόνη, θα μπορεί να προμηθευτεί όσα χρειάζεται σε φαγητά και ποτά από την αγαπημένη μας ηλεκτρονική πλατφόρμα και μάλιστα σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Γιατί το eKiosky’s έχει φροντίσει με τις θεαματικές προσφορές του να μην μείνει κανένας παραπονεμένος: πατατάκια Ruffles με έκπτωση -20% τα 2 τεμάχια της επιλογής σας, λουκάνικα και κοτομπουκιές Ifantis σε πολύ καλές εκπτώσεις έως -0,54€, αλλά και Megas Yeeros κοτόπουλο ή χοιρινό με έκπτωση -20% μην είμαστε νηστικοί τις στιγμές της μεγάλης αγωνίας. Για να δροσιστούμε από τη ζέστη, υπάρχει η προσφορά στα παγωτά Magic 440ml, με 2+1 δώρο. Τέλος, επειδή ποδόσφαιρο και μπίρα πάνε μαζί, στο eKiosky’s θα βρούμε τις καλύτερες προσφορές σε αυτήν την κατηγορία: προσφορά 2+1 δώρο στην ολοκαίνουργια Heineken Silver, προσφορά σε Pils Hellas 500ml μόνο 2€ τα 2 τεμάχια, αλλά και 3 φιάλες FIX HELLAS 500ml με κέρδος -2€.

Μεγάλος τελικός με το eKiosky’s, λοιπόν, για να βγούμε όλοι κερδισμένοι από το στοίχημα του Σαββάτου! Μπαίνουμε στο ekioskys.gr ή στο ekiosky’s app, παραγγέλνουμε όλα όσα χρειάζεται η παρέα και τα έχουμε στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Καλή μας διασκέδαση!

Related posts

ΟΑΣΑ: Προσαρμογές στα δρομολόγια λόγω του δακτυλίου

timesadmin

Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Γερμανίας: «Η Ελλάδα έγινε η δεύτερη πατρίδα μας»

timesadmin

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια

timesadmin

Τουρκόφρονες μειονοτικοί επιζητούν άλλες… «μειονότητες» στην Ελλάδα, για να κατέβουν στις εκλογές

timesadmin

Αυτό είναι το διαμέρισμα του τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα που ο Αιγύπτιος κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του

timesadmin

Παραλήρημα Τσελίκ για στρατιωτική σύγκρουση στο Αιγαίο: Η επιμονή της Αθήνας για εξοπλισμούς «θα φέρει de facto αποτελέσματα»

timesadmin