Μεγάλη-τιμή-από-τον-ΠΣΑΤ-στον-realfm-97,8
LIFESTYLE

Μεγάλη τιμή από τον ΠΣΑΤ στον Realfm 97,8

Σημαντική διάκριση για την Αθλητική Διεύθυνση του Real fm 97,8 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Η Ανεξάρτητη Επιτροπή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Συνδέσμου, αποφάσισε να βραβεύσει την καθημερινή αθλητική εκπομπή του σταθμού κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, τον περασμένο Ιούλιο και Αύγουστο.

Στην εκπομπή απονεμήθηκε το βραβείο «Τάσος Παπαχρήστου», που έχει θεσπιστεί στην μνήμη του διακεκριμένου αθλητικού συντάκτη που δυστυχώς έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Την εκπομπή παρουσίασαν, ο Διευθυντής της Αθλητικής Διεύθυνσης Παύλος Παπαδημητρίου, ο Αρχισυντάκτης Δημήτρης Σταυρακάκης και ο πολύπειρος αθλητικός συντάκτης Αριστείδης Νικολάκης. Απεσταλμένος του Real fm 97,8 στο Τόκιο, ήταν ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Γιαγκίνης.

Στην τρίωρη καθημερινή εκπομπή συμμετείχαν, όλοι οι δημοσιογράφοι της Αθλητικής Διεύθυνσης του Realfm 97,8, ενώ με τα σχόλια τους συνέδραμαν ο Παναγιώτης Περπερίδης και ο Διευθυντής του Realfm 97,8» Γιώργος Χουδαλάκης.

Την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αθλητικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, οι αποφάσεις της οποίας δεσμεύουν το Διοικητικό Συμβούλιο, απαρτίζουν οι: Πέτρος Λινάρδος, Νίκος Κατσαρός, Παύλος Γερακάρης, Κώστας Μυλωνάς, Μάκης Παπαζήσης, Κώστας Κομίνης, Στράτος Σεφτελής, Ζήσης Καραβάς, Βάσω Μώραλη και εκ μέρους του Δ.Σ του ΠΣΑΤ, ο Α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου.

Η βράβευση του Realfm 97,8 έγινε στην ειδική εκδήλωση για τα «24ων Δημοσιογραφικών Βραβείων» στο Μουσείο της Ακρόπολης. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε για λογαριασμό της Αθλητικής Διεύθυνσης, ο Αρχισυντάκτης Δημήτρης Σταυρακάκης.

Related posts

Άλεκ Μπάλντουιν: Η αντίδραση της συζύγου του στην τραγωδία

timesadmin

Μαίρη Χρονοπούλου: Γιατί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ το βράδυ της δολοφονίας του Κώστα Ταχτσή

timesadmin

Ξέσπασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν ανέχομαι το εμετικό σας χιούμορ

timesadmin

Νέα αδημοσίευτη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη

timesadmin

Το μήνυμα της Κόνι Μεταξά μετά τον σάλο για τον Τάσο Ξιαρχό

timesadmin

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Το εντυπωσιακό δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους

timesadmin