Μαύρο-Ρόδο:-Η-Ελισάβετ-θα-κάνει-μια-ειλικρινή-αποκάλυψη-στην-Ηγουμένη
LIFESTYLE

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη

Απόψε στη σειρά “Μαύρο Ρόδο“, το μαγαζί του Θέμη μένει κλειστό, λόγω της έκρηξης. Η οικογένειά του βρίσκεται στη Γερακιανή, και ο Θέμης νιώθει πραγματικά μόνος.

Η Γιάννα περνά τη νύχτα με τον Σταυρίνο και ο Γιώργος τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Η Πολυξένη φεύγει μέσα στη νύχτα με προορισμό την Πάτρα. Ο Φραγκίσκος φεύγει επίσης για την Πάτρα. Η ένταση όμως με τον Πέτρο συνεχίζει να υπάρχει. Η Ελισάβετ θα κάνει μια ειλικρινή αποκάλυψη στην Ηγουμένη. Ο Βίκος εντοπίζει τη Γιάννα στη Γερακιανή. Ο Ζαμάφτας καταφτάνει για να πάρει την εκδίκησή του.

Επεισόδιο 31 (Τετάρτη 30/11)  

Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ζαμάφτα, ο οποίος απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή. Η Αλεξία ζητάει από την Ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημά της. Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιόβρυσης. Ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για τη χθεσινή νύχτα. Η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Ο Θέμης μαθαίνει από την Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον «φύγει» από τον γάμο τους. Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της. Ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

Related posts

Τάσος Χαλκιάς: Η δήλωσή του για τον “Θεό των χριστιανών” που θα συζητηθεί

timesadmin

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Εκείνη με έσπασε στο ξύλο» – Τι απαντά μετά την καταγγελία της συντρόφου του

timesadmin

Γιατί απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς

timesadmin

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε και το Twitter έστησε πάρτι

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 2/1/2023

timesadmin

Σίσσυ Χρηστίδου: Το ξέσπασμα για τη συνέντευξη με τον Σάκη Ρουβά – “Βλακείες όλα αυτά που ακούω”

timesadmin