Ματούλα-Ζαμάνη-για-τη-μπλούζα-που-έβγαλε-σε-συναυλία-της:-Σου-βγαίνει-η-ψυχή,-όχι-το-ρούχο
LIFESTYLE

Ματούλα Ζαμάνη για τη μπλούζα που έβγαλε σε συναυλία της: Σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο

Η Ματούλα Ζαμάνη τοποθετήθηκε σχετικά με την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της και να την πετάξει στο κοινό.

Η κίνησή της προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ η τραγουδίστρια συζητήθηκε έντονα τα τελευταία 24ωρα. Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από τη μουσική της. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star».

«Η ζωή έχει πολλή πλάκα και πολύ ενδιαφέρον. Είναι ανάλογα με το πώς ζεις και νιώθεις, το τι σκέφτεσαι και τι σε απασχολεί. Αν σε απασχολεί ένα ολόκληρο δάσος που κόβεται ή αν σε απασχολεί η βλεφαρίδα σου που έπεσε. Ξέρω εγώ πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας; Θα ήταν πολύ βολικό να ήμασταν όλοι σε ένα κελί. Ακόμα καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rxmd2qviex)

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η κάθε της εμφάνιση έχει τον συμβολισμό της, ενώ ανέφερε τι σκέφτεται να κάνει την επόμενη φορά σε συναυλία της.

«Εγώ σκέφτομαι να βγω με ένα air condition στη συναυλία μου, με μπούργκα, με κεραία, θα είναι ωραία. Όλα έχουν τον συμβολισμό τους αρκεί να ζεις με αξιοπρέπεια, που αξιοπρέπεια είναι να είσαι ο εαυτός σου και να παλεύεις κάθε μέρα για πράγματα που φαίνονται ή όχι. Να τραγουδάς, να μοιράζεσαι, να αγαπάς, να αγαπιέσαι και να μην αισθάνεσαι διαρκώς ότι κάτι πρέπει να κάνω, να πάρω το κουράγιο και να βγω έξω. Να χαρείς σε ένα πράγμα που στενεύει παγκόσμια και σε μία χώρα που δεν τα λέει καλά. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε καλά ατομικά σε πρώτο επίπεδο και σιγά σιγά, αλληλέγγυα αυτό να γίνεται κρίκος», σημείωσε η Ματούλα Ζαμάνη.

Τέλος, εξήγησε πως η μουσική της είναι «απελευθερωτική», ενώ ανέφερε πως «η ελευθερία κατ’ εκείνη είναι τεράστιο καθήκον».

«Δεν μπορείς και να υποκρίνεσαι και να παίζεις με έννοιες τι είναι σωστό, λάθος, πρέπον και πιάσε το αυγό και κούρευ’ το. Η ελευθερία έχει τεράστιο καθήκον. Έχει πολλά από πίσω κι έχει ένα τίμημα κι ένα ρίσκο. Το τίμημα είναι το καθημερινό του τι μπορώ να κάνω, όχι να πω. Με τον εαυτό μας είναι το τίμημα. Όταν φτάσω 50 να πω ότι το έκανα αυτό τότε ή έκλεισα τότε τα μάτια; Αυτό προσπαθώ να το περάσω από τη μουσική μου και τις συναυλίες μου, που είναι ο κήπος μου. Η ζωή έχει τον πόνο, τη χαρά, την απελευθέρωση. Σου βγαίνει η ψυχή που λένε, όχι το ρούχο. Έτσι σου βγαίνει η μουσική, το αυθόρμητο», είπε κλείνοντας.

Το βίντεο από τη συναυλία της 

Η Ματούλα Ζαμάνη έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της.

Η τραγουδίστρια, που είναι γνωστή για το πάθος που εκπέμπει στις ερμηνείες της, αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους στη ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει αρχικά την τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Μιλώ για σένα». Στο τέλος, σταμάτησε και φώναξε προς το κοινό: «Αθήνα αυτό είναι αγάπη, αυτό είναι κα*λα, αυτό είναι κατανόηση, αυτό είναι συνενόηση».

Την επόμενη αμέσως στιγμή, έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο ξεσηκωμένο πλήθος και αποχώρησε από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο

Related posts

Στην Αlter Εgo του Βαγγέλη Μαρινάκη τα σήματα της Ελευθεροτυπίας

timesadmin

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω δέχεται πιέσεις για να φύγει από το μοναστήρι, αλλά παραμένει ανένδοτη – Όλες οι εξελίξεις

wp-needuser

7 διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που αρνούνται να γυρίσουν γυμνές σκηνές

timesadmin

J2US: Απόψε ο φαντασμαγορικός τελικός στις 21:00 στον Alpha

timesadmin

Την Κυριακή με τη Realnews: Δωροεπιταγή 5€

timesadmin

Το «άκυρο» της Ντόρας Κουτροκόη στον Νίκο Υποφάντη – «Όχι μαζί σου»

James Rollner