Μαρινέλλα:-Θέμα-ημερών-να-βγει-από-τη-ΜΕΘ,-είπε-η-Ματίνα-Παγώνη
LIFESTYLE

Μαρινέλλα: Θέμα ημερών να βγει από τη ΜΕΘ, είπε η Ματίνα Παγώνη

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο στις 25 Σεπτεμβρίου στη σκηνή του Ηρωδείου.

Επίσης, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε και στην κατάσταση της Καίτης Γκρέυ και του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Ματίνα Παγώνη βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Buongiornio», το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, όπου όπως είπε είναι τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, με τα δικά της χαρακτηριστικά η κάθε μία. Οι γιατροί αξιολογούν καθημερινά τις εξετάσεις των ασθενών τους και στη συνέχεια παίρνουν αποφάσεις.

Σχετικά με τη «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού», η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πιστεύει ότι σε μερικές ημέρες θα βγει από τη ΜΕΘ και θα μεταφερθεί σε απλό δωμάτιο: «Η Μαρινέλλα έδωσε και δίνει έναν μεγάλο αγώνα. Είναι ακόμα στη ΜΕΘ, αλλά πιστεύω πως θα βγει αυτές τις μέρες και θα μεταφερθεί σε δωμάτιο, σε απλή κλίνη, όπως λέμε. Εκεί θα μείνει μερικές μέρες και μετά θα πρέπει να πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης για να αποκατασταθούν. Αυτά είναι τα στάδια».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w6ir8vd0ch)

Σχετικά με τα ιατρικά ανακοινωθέντα, σημείωσε: «Δεν έχει κανένα νόημα αυτό [να βγαίνουν κάθε μέρα]. Αφήνουμε τους ασθενείς να παλεύει ο οργανισμός τους, να βελτιώνονται, να δείχνουν μια άλλη κλινική εικόνα βελτιωμένη. Δεν χρειάζονται καθημερινές ενημερώσεις, καλά κάνει η ομάδα των γιατρών και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει να τη βγάλει από τη μονάδα και να περάσει σε ένα κανονικό δωμάτιο, να την παρακολουθήσουν κάποιες μέρες και εκεί και να δοθούν οδηγίες για περαιτέρω εξετάσεις που πρέπει να κάνει και αποκατάσταση που πρέπει να συνεχίσει».

Επίσης, πρόσθεσε: «Ο κάθε γιατρός και η κάθε ομάδα που παρακολουθεί τον ασθενή ανάλογα με την κλινική εξέλιξη και την εικόνα του και τους φόβους που έχει η ομάδα για κάποια πράγματα, την ηλικία κτλ., αποφασίζει πότε θα κινηθούν οι άρρωστοι αυτοί από τη μονάδα σε απλό δωμάτιο».

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί επίσης η Καίτη Γκρέυ από το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει συμπληρώσει τα 100 χρόνια ζωής, είναι γνωστό ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας.

Σε σχέση με την υπόθεση της Καίτης Γκρέυ, ανέφερε: «Δυστυχώς τα πράγματα εδώ είναι πολύ δύσκολα. Νομίζω έχουν ενημερωθεί και οι συγγενείς. Όταν είναι μεγάλη η ηλικία, οι οργανισμοί δεν αντιδρούν τόσο εύκολα όπως ένας νεότερος άνθρωπος. Είναι δύσκολη η κατάσταση γιατί εκτός από το εγκεφαλικό υπάρχουν και άλλα προβλήματα με λοιμώξεις κτλ. Καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά σε έναν οργανισμό 100 ετών είναι μεγάλες οι δυσκολίες».

Τέλος, όσον αφορά στην κατάσταση υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος έπαθε έμφραγμα τον Μάρτιο, είπε: «Το παλεύουμε πάνω από 6 μήνες. Ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο περιστατικό. Είναι νέος και όλοι πιστεύουμε πως θα μπορούσε να βελτιωθεί. Υπάρχει μία σταθερότητα και όλη η ομάδα τον βοηθάει και περιμένουμε. Ο κόσμος όταν έρχεται στο νοσοκομείο μας ρωτάνε για τον Δημήτρη Κόκοτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ για τις απαντήσεις στις επιθέσεις των Χεζμπολάχ και Ιράν – Πιέζουν οι ΗΠΑ για εκεχειρία

Ο «Ωμέγα Εμποδιστής» φέρνει βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται βροχές

Φωτογραφίες: Η Στεφανία Γουλιώτη πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – «Ήταν must»

Related posts

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Είναι σε καταστολή» – Πότε θα γίνει η νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν;

protothema.gr

«Έδωσες γενναία μάχη»: Γράφουν οι επώνυμοι για τη Ραφαέλα Πιτσικάλη που έφυγε από τη ζωή

timesadmin

Απόψε το Met Gala του 2024 – Τι πρέπει να φορέσουν οι διάσημοι καλεσμένοι

timesadmin

Γιώργος Καρκάς για την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν από τα ναρκωτικά: Αυτοκαταστράφηκα γενικά και οικονομικά

timesadmin

Σασμός: Η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 23/8/2024

timesadmin