Μαργαρίτα-Νικολαΐδη:-Τι-έχει-αλλάξει-στη-ζωή-της-ένα-χρόνο-μετά-τη-νίκη-της-στο-masterchef
LIFESTYLE

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Τι έχει αλλάξει στη ζωή της ένα χρόνο μετά τη νίκη της στο MasterChef

09:04 , Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Media

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», από το οποίο μάλιστα πήρε την πρώτη θέση. Η πρώτη Ελληνίδα «MasterChef» μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού.

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα και δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Εκεί υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά» ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

«Υπάρχει αυτή η μάστιγα, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας» σημείωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Related posts

Οι αθλητικές εφημερίδες 12/5/2022

timesadmin

H Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη πότε ένιωσε ότι έγινε “κανονική” παρουσιάστρια

timesadmin

Ευφημία Καλογιάννη: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός! 

timesadmin

Survivor: Χαμός ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Αθηνά Ευμορφιάδη

timesadmin

Έξαλλος στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας: Βράζω από θυμό

timesadmin

4 στιλιστικά λάθη που κάνουν την εικόνα μας να φαίνεται λιγότερο ακριβή

timesadmin