Μαρία-Κορινθίου-για-Γιάννη-Αϊβάζη:-Είπαμε-πως-δεν-αξίζει-να-φτάσουμε-σε-σημείο-να-μη-θέλουμε-να-δούμε-ο-ένας-τον-άλλο
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: Είπαμε πως δεν αξίζει να φτάσουμε σε σημείο να μη θέλουμε να δούμε ο ένας τον άλλο

H Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στη συνειδητή απόφαση που πήραν με τον Γιάννη Αϊβάζη να προχωρήσουν σε διαζύγιο έπειτα από 17 χρόνια κοινής πορείας, ενώ μίλησε και για την περίοδο αλλαγών που διανύει.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και σχολίασε επίσης, τη συνεργασία τους στο θέατρο, τονίζοντας ότι είχε αποφασιστεί πριν τον χωρισμό τους.

Η Μαρία Κορινθίου ανέφερε ότι τόσο η ίδια όσο και ο Γιάννης δούλεψαν πολύ για να καταλήξουν στην απόφαση του διαζυγίου, καθώς ήθελαν να παραμείνει η σχέση τους βασισμένη στον σεβασμό και την εκτίμηση. «Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα, αλλά αν δοθώ θα δοθώ για πάντα! Τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω ακόμα. Δεν μπορείς να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια με κάποιον. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία, να κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο. Θέλει απόλυτη ηρεμία, σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε δεν αξίζει η σχέση μας κι αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε “βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά”», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rusu5gneix)

Αναφερόμενη στη στιγμή που είναι σωστή για να πάρεις μια τέτοια απόφαση, η ηθοποιός υποστήριξε ότι δεν υπάρχει απόλυτη χρονική στιγμή που να είναι κατάλληλη για έναν χωρισμό. Αυτό που έχει σημασία, είναι η προσέγγισή τους προς τα παιδιά. «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση και στιγμή για τον χωρισμό. Για να έρχεται στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή. Είτε το παιδί είναι σε ηλικία 5 χρονών, είτε 15. Το θέμα είναι πως εσύ θα το βιώσεις πρώτα και πως θα το δώσεις στο παιδί σου. Η σωστή στιγμή είναι η στιγμή που το έχεις πάρει υποσυνείδητα απόφαση», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rusmgobbz5)

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, τόνισε ότι ένας άντρας που θα θελήσει να σταθεί δίπλα της πρέπει να είναι ανεξάρτητος, δυνατός και χωρίς ανασφάλειες, ενώ δήλωσε πως ο Γιάννης Αϊβάζης θα αποτελεί πάντα για εκείνη πρότυπο άντρα που ξέρει να στηρίζει τη σύντροφό του.

«Ένας άντρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να είναι πιο δυνατός από εμένα, ανεξάρτητος, να μην έχει ανασφάλειες. Καλή μου τύχη! Μεγαλώνουμε και έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις από τον απέναντί μας. Ο Γιάννης είναι μια φιγούρα για εμένα που είναι παλικάρι, είναι αρσενικό. Είναι ντόμπρος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άντρας που ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα. Έχω μέτρο σύγκρισης!», σημείωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rut4tlx3jt)

Η ηθοποιός ολοκλήρωσε λέγοντας πως ο χωρισμός τους είχε ήδη διαρρεύσει πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ είχαν αποφασίσει να συνεργαστούν στο θέατρο πριν από αυτό. «Ξέραμε ακριβώς, βήμα βήμα και πώς θα γίνει. Το καλό είναι ότι ο χωρισμός διέρρευσε τον 15Αυγουστο! Είχαμε αποφασίσει να δουλέψουμε μαζί πριν από τον χωρισμό μας. Ο τίτλος “Ο τελευταίος χορός” πόσο καρμικός; Είναι αληθινή ιστορία, προσωπική της Τάνιας και βλέπουμε ένα ζευγάρι πως εξελίσσεται μια σχέση που είναι στα πρόθυρα χωρισμού», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι – Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Related posts

Ο πρώτος από εμάς: Ο Άλκης γνωρίζει την ετεροθαλή αδελφή του, απόψε στις 22:30

timesadmin

Φαίη Σκορδά: Η αλλαγή στην εικόνα της μετά την απώλεια του πατέρα της

timesadmin

Η Εύη Αδάμ ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Νεφέλη & φορούν ασορτί denim outfits!

wp-needuser

Φόνισσα: Η Καραμπέτη κουράστηκε πολύ στα γυρίσματα αλλά «έβαλε πλάτες»

timesadmin

Τζόνι Βαβούρας: Με τρέχει η πρώην σύζυγος χρόνια στα δικαστήρια για βία, πάντα ο άντρας την πληρώνει

timesadmin

Γιάννης Αϊβάζης: «Είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Με την κόρη μου μεγαλώνουμε σαν φίλοι»

timesadmin