Μαρία-Κορινθίου:-Έμεινε-“μισή”-–-Μεγάλη-αλλαγή-στην-εμφάνισή-της
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου: Έμεινε “μισή” – Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Ανανεωμένη και πολύ αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Μαρία Κορινθίου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA το μεσημέρι του Σαββάτου.  Η γνωστή ηθοποιός, που έχει χάσει πολλά κιλά, αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει δίαιτα, αποκαλύπτοντας τη διατροφή που ακολούθησε.

“Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Με ρώτησε ο διατροφολόγος μου αν θέλω να ακολουθήσω πρωτεϊνούχα ή ολιγόριθμη διατροφή. Επέλεξα την πρωτεϊνούχα. Τα δύο χρόνια που ήμασταν κλεισμένοι λόγω κορονοϊού, και επειδή έκανα και την παράσταση Jordan που δεν έχει υπερβολική κίνηση, πήρα κιλά” είπε η Μαρία Κορινθίου.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη “Ο Γιάννης μου το είχε πει. “Μαρία κάνε κάτι γιατί έχεις παχύνει”. Δεν ζορίστηκα με τη δίαιτα. Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη. Έλεγα ότι θα τα χάσω. Αυτό που με ενόχλησε είναι από εκεί που έπινα καφέ πολύ γλυκό, έπρεπε να πίνω σκέτο. Έπρεπε να τρώω γιαούρτι, που δεν μου άρεσε επίσης” ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Στη συνέχεια, η Μαρία Κορινθίου έκανε ειδική αναφορά στο #metoo και στην απόπειρα βιασμού που έχει γίνει εις βάρος της.

“Όταν είδα ότι κάποια πάνελ κορόιδευαν το περιστατικό αντέδρασα ψύχραιμα. Ήταν κάποιοι που το χλεύαζαν και είπα ότι ‘θα έπρεπε να ντρέπεστε γιατί μπορεί να υπάρχουν κορίτσια που να θέλουν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά και με τον τρόπο που το αντιμετωπίζετε να τα κάνετε να μην θέλουν να μιλήσουν’”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το τι έγινε συνέβη το βράδυ, περιέγραψε: “Ήρθε έξω από το σπίτι. Φαινόταν ότι με περίμενε. Εγώ γυρνούσα από το θέατρο και πάρκαρα το αυτοκίνητο και την ώρα που βγήκα και έκλεισα την πόρτα είδα κάποιον που ερχόταν προς το μέρος μου με κουκούλα. Έτρεξα προς την πόρτα του σπιτιού αλλά ήρθε στο πλάι μου και του είπα να φύγει γιατί θα αρχίσω να φωνάζω”.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά της.  “Στα ξεκινήματα μου ναι από έναν σκηνοθέτη. Εγώ έκανα τη χαζούλα, εκείνος αντέδρασε έντονα και τσακωθήκαμε. Γύρισε και μου είπε ότι δεν θα κάνω τίποτα έτσι και δεν θα πάω μπροστά. Ήταν παραπάνω από φλερτ, ήταν πιεστικό, επιτακτικό. Έβλεπες ότι ήθελε να σε καθοδηγήσει εκεί που ήθελε. Έκανα ότι δεν καταλάβαινα, για να μπορέσω να τον αντιμετωπίσω”.

Related posts

Ελένη Φιλίνη: Μου είπε εν ψυχρώ “αν δεν έρθεις μαζί μου, δεν θα πάρεις τον ρόλο”

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλουμε να θέσουμε τα θεμέλια για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/5/2022

timesadmin

Σασμός: Νέο spoiler – Η Μαρίνα δεν αποδέχεται τον Άγγελο

timesadmin

Φάρμα: Οι δύο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

timesadmin

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

timesadmin