thetimes.gr
Μέσα-σε-νεκροταφείο-καλλιεργούσαν…-χασισόδεντρα!
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα σε νεκροταφείο καλλιεργούσαν… χασισόδεντρα!

Δεν έχουν τον θεό τους οι χασισοκαλλιεργητές στη Ρόδο, καθώς δεν δίστασαν να φυτέψουν δενδρύλλια κάνναβης ακόμη και σε γλάστρες μέσα σε ένα… νεκροταφείο της πόλης, πιστεύοντας ίσως ότι θα ήταν το τελευταίο μέρος που μπορεί να ερευνούσαν οι αστυνομικοί!

Ωστόσο, οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν στο κοιμητήριο δύο γλάστρες μέσα στις οποίες μεγάλωναν δύο δενδρύλλια κάνναβης και τις έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση. Φαίνεται, όμως, ότι ο καλλιεργητής τους αντιλήφθηκε, γιατί απέφυγε να εμφανιστεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυπταν επτά δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε άγνωστος σε μια δασώδη έκταση στον Αρχάγγελο και κρύφτηκαν επιτηρώντας τον χώρο. Όμως, ο καλλιεργητής δεν εμφανίστηκε και κατέσχεσαν τα χασισόδεντρα μαζί με έναν σωλήνα για το πότισμα που λειτουργούσε με χρονοδιακόπτη!

Για ναρκωτικά έψαχναν, όπλα βρήκαν!

Όλο κι όλο ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 56 εκατοστών που καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρα, βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Τρικάλων. Ωστόσο, κατέσχεσαν ένα περίστροφο, 16 φυσίγγια, ένα σουγιά, ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και ένα ξύλινο ρόπαλο που κατείχε παράνομα! Ο δράστης, που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών, διέθετε άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου, η οποία είχε λήξει, αλλά τέτοιο όπλο δεν βρέθηκε!

Ένα τσιγαριλίκι που είχαν στην κατοχή του δυο Έλληνες, οδήγησε στην σύλληψή του από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε μια περιοχή του Μουζακίου Καρδίτσας. Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας στο σπίτι του ενός σε περιοχή των Τρικάλων, βρέθηκε με υπόδειξή του στον εξωτερικό χώρο μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 57 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:Ο Πούτιν «χάνει την όρασή του» και «οι γιατροί του δίνουν το πολύ 3 χρόνια ζωής» λέει στέλεχος της FSBΣτον Έβρο ο Θεοδωρικάκος: Πανίσχυρη η ασπίδα προστασίας των συνόρων μαςΟ πατέρας του Ράινερ ξεσπά για τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα – «Να μην γίνει η χώρα καταφύγιο για απαγωγείς παιδιών»

Related posts

Καιρός: Συναγερμός για το επικίνδυνο «κοκτέιλ» ζέστης και βροχής – Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»

timesadmin

Αίσιο τέλος για τον 4χρονο που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο – Βρέθηκε σε χώρο κοινωνικής προστασίας στην Αθήνα

timesadmin

«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα

timesadmin

Καιρός: Παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες σήμερα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

timesadmin

Δικαίωση μετά 15 χρόνια για γυναίκα που τραυματίστηκε από μπουκάλι μπύρας που… εξερράγη

timesadmin

Κύπρος: Στην Αθήνα νοσηλεύεται η υπουργός Εργασίας – Υπέστη ανεύρισμα εγκεφαλικής αορτής

timesadmin