Μάριος-Ιορδάνου-για-τα-τέσσερα-εγκεφαλικά-που-πέρασε:-Ήξερα-εκείνη-τη-στιγμή-που-«έφευγα»-ότι-θα-πεθάνω-πλήρης
LIFESTYLE

Μάριος Ιορδάνου για τα τέσσερα εγκεφαλικά που πέρασε: Ήξερα εκείνη τη στιγμή που «έφευγα» ότι θα πεθάνω πλήρης

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, που είναι ζευγάρι και παράλληλα συνεργάζονται σε νέα θεατρική παράσταση, μίλησαν στην εκπομπή «Buongiorno».

Ο ηθοποιός περιέγραψε τα τέσσερα εγκεφαλικά που υπέστη πριν από κάποια χρόνια, τον τρόπο που τα αντιμετώπισε και τη στήριξη που δέχτηκε από τη σύζυγό του.

Αρχικά, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που δέχτηκε: «Υπήρχαν προτάσεις και αρκετές προτάσεις. Σε όλες ήμουν αρνητικός. Δεν νερώνω ποτέ το κρασί μου. Ήθελα να επιστρέψω και το είχα πει στη Σοφία ότι άμα επιστρέψω στην τηλεόραση θα επιστρέψω μόνο με κάτι δικό μας, κάτι που έχουμε γράψει μαζί».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4w7n8tbx8sp)

Εν συνεχεία, ο ηθοποιός περιέγραψε τη δύσκολη μάχη που έδωσε για τη ζωή του: «Κάθε εμπόδιο στον δρόμο μου γίνεται ο δρόμος μου. Αυτό που έγινε, που πέθανα και γύρισα, λειτούργησε όλο θετικά. Είπα “δεν θα πεθάνεις σήμερα”. Εγώ ήξερα εκείνη τη στιγμή που έφευγα ότι θα πεθάνω πλήρης, ήθελα να κάνω αυτό που ήθελα και είχα τη σύντροφό μου δίπλα μου. Όλα τα άλλα για μένα δεν μετρούσαν. Εν πάση περιπτώσει τον θάνατό μου δεν τον φοβάμαι. Γιατί όταν εγώ είμαι εκεί δεν θα είναι αυτός».

Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν είπε: «Εκείνη τη στιγμή πήγα να πεθάνω εγώ από τον φόβο μου. Οδηγούσα τότε το φορτηγό της περιοδείας, ο Μάριος είχε χάσει τους παλμούς και είχε πέσει στο παρμπρίζ και είπα στον εαυτό μου “έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς”. Στα 5 δευτερόλεπτα απλά βάζεις στόχο το νοσοκομείο, του μιλάς, τον κρατάς όσο μπορείς, γιατί μόνος του κρατήθηκε και πάμε να το παλέψουμε».

Για το αν αναθεώρησε κάποια πράγματα μετά από όλα αυτά, ο ηθοποιός απάντησε: «Όχι. Απλά θα έλεγα ότι περαιτέρω αφυπνίστηκε. Αυτή η περιπέτεια με έκανε πάρα πολύ δυνατό. Πήγα και γύρισα. Είχα πάθει 4 εγκεφαλικά. Έκανα μαγνητική και τώρα είναι πεντακάθαρος ο εγκέφαλός μου, σαν να μην τα έπαθα ποτέ».

Σχετικά με το αν το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί έχει προκαλέσει φθορά στη σχέση τους, η Σοφία Καζαντζιάν σχολίασε: «Όχι. Εγώ και αύριο να μου έλεγε ο Μάριος ότι “θα ήμουν πιο ευτυχισμένος να μην είμαστε μαζί”, εφοσόν υποστηρίζω ότι τον αγαπώ πραγματικά, θα έλεγα “ναι, να είσαι τότε με αυτόν τον τρόπο ευτυχισμένος και εγώ θα βρω έναν άλλον τρόπο”. Όταν μας ρωτάνε ένα παιδί αν θα ολοκλήρωνε τη σχέση μας. Απαντάμε “όχι”. Η σχέση μας είναι ολοκληρωμένη. Συνειδητά δεν επιλέγουμε να κάνουμε ένα παιδί».

Σε άλλο σημείο, ο Μάριος Ιορδάνου ανέφερε: «Ο καθένας μπορείς να είναι ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος, να είναι αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο, ό,τι γουστάρει. Αν κάποιος θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο, θα αυτοπροσδιορίζεται ως ουδέτερο. Δεν πέφτει λόγος σε κανέναν».Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Μάρτιο του 2023 στο «After Dark», ο Μάριος Ιορδάνου είχε εξομολογηθεί: «Είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά έμφρακτα. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα».

«Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι για να φύγουμε από τον Αρκτούρο και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά «δεν σε βλέπω». Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μου έκανε πλάκα. Ξαφνικά χάνει το χρώμα του, πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε η Σοφία Καζαντζιάν για να συνεχίσει ο σύζυγος: «Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού, είχα την δύναμη να ξανασηκωθώ μα ξαναέπεσα πάλι. Και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασης μας».Τέλος, είχε εξηγήσει ότι ούτε οι γιατροί κατάλαβαν ποτέ την αιτία πίσω από τα εγκεφαλικά του: «Έκανα όλες τις εξετάσεις, έχω πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και στους καλύτερους γιατρούς αλλά είμαι σε ένα ελάχιστο, μικρό ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκεφαλικών. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς τι είχα γιατί είμαι υγιέστατος, πάρα πολύ δυνατός, τρέχω 15 χιλιόμετρα την ημέρα και είμαι αθλητικός. Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη […]». 

Ειδήσεις σήμερα:

Πολεμικό συμβούλιο στο Ισραήλ για τις απαντήσεις στις επιθέσεις των Χεζμπολάχ και Ιράν – Πιέζουν οι ΗΠΑ για εκεχειρία

Ο «Ωμέγα Εμποδιστής» φέρνει βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πότε αναμένονται βροχές

Φωτογραφίες: Η Στεφανία Γουλιώτη πήγε για spa μετά την 24ωρη παράσταση στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση – «Ήταν must»

Related posts

Ρούφους Σιούελ: Μετάνιωσε που δέχτηκε τον ρόλο του πρίγκιπα Άντριου στην επερχόμενη ταινία «Scoop»

timesadmin

Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος μαθαίνει τα πάντα από τον Χρήστο – Συγκλονιστικές εξελίξεις στο νέο επεισόδιο

timesadmin

Survivor: Ηττήθηκαν και με στρατηγική τον έστειλαν στον τάκο – ΒΙΝΤΕΟ

James Rollner

Netflix – Can I Tell You A Secret: Η πραγματική ιστορία πίσω από το true crime ντοκιμαντέρ

timesadmin

Survivor 2024 – trailer 18/2: Η πρώτη ασυλία ανεβάζει την ένταση

timesadmin

Άντζελα Δημητρίου:Οι σχέσεις με την κόρη της σήμερα & ο λόγος που ο γαμπρός της δεν πήγε στην κηδεία

timesadmin