«Λύγισε»-στον-αέρα-η-Κάρμεν-Ρουγγέρη:-«Γι’-αυτό-κλαίω»
LIFESTYLE

«Λύγισε» στον αέρα η Κάρμεν Ρουγγέρη: «Γι’ αυτό κλαίω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, όταν εκείνη πήγαινε ακόμη σχολείο, τονίζοντας πως έμειναν στον δρόμο και αναγκάστηκε να δουλεύει από πολύ μικρή.

«Ο πατέρας μου ξόδευε όλα τα χρήματά του για τις σπουδές μας, για να πάμε στο εξωτερικό για να δούμε πράγματα. Δεν έβαζε χρήματα στην άκρη. Μετά τον ξαφνικό θάνατό του βρεθήκαμε στο δρόμο κι έπρεπε από την επόμενη ημέρα με τα μαύρα να βρω δουλειά. Όταν τελείωσα το σχολείο, ένας συγγενής μου έδωσε ένα χαρτί για να πάω κάπου να βρω δουλειά. Εγώ ντρεπόμουν να πάω με το χαρτί αυτό. Το έσκισα το γράμμα κι άνοιξα μια εφημερίδα για να βρω δουλειά. Οπουδήποτε πήγαινα. Πήγα σε ένα ζαχαροπλαστείο, με πήρανε και με βάλανε να σφουγγαρίσω. Ήρθε ένας Άγγλος να ψωνίσει κι εγώ ανέλαβα στα αγγλικά να τον εξυπηρετήσω. Και μετά με βάλανε στο ταμείο», ανέφερε αρχικά η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Και συνέχισε: «Πάντοτε ήθελα να καλυτερεύσω τη θέση μου. Δεν άφηνα όμως μία δουλειά για να βρω άλλη. Έτσι έψαχνα και βρήκα μια διαφημιστική εταιρεία και πήγα εκεί, έπαιρνα 1.000 δραχμές και δούλευα από το πρωί ως το βράδυ. Τότε ήταν λίγα. Και αρχίζω να ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Άδειασε μια θέση σε άλλη διαφημιστική εταιρεία που έδινε 1.500 δραχμές μόνο για το πρωί».

«Εκεί ο διευθυντής ήταν ένα όνειρο. Ήταν Κύπριος, λεγόταν Νεόφυτος Σοφρωνίου και με πήρε αμέσως σε αυτή τη δουλειά. Συγκινούμαι, με βοήθησε πάρα πολύ. Πήγα να σπουδάσω στη δραματική σχολή, αλλά δεν μου έφταναν τα χρήματα. Έδωσα εξετάσεις για να γίνω αεροσυνοδός, όπου θα έπαιρνα 3.500 δραχμές. Πήγα στον κ. Σοφρωνίου και του είπα ότι θα φύγω, γιατί δεν μου φτάνουν τα χρήματα για να σπουδάσω. Αμέσως φώναξε τον λογιστή και έκανε τον μισθό μου 3.500 δραχμές. Γι’ αυτό κλαίω», είπε συγκινημένη η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Related posts

Στο νοσοκομείο η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου

timesadmin

MasterChef: Απόψε η τελική φάση του Silver Award – Τα 10.000 ευρώ και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

timesadmin

Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη: Έχω πάθει σοκ… Για όνομα του Θεού

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/8/2022

timesadmin

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του

timesadmin

Πέθανε ο Τίμι Τόμας – Είχε τραγουδήσει το θρυλικό «Why Can’t We Live Together»

timesadmin