“Λύγισε”-η-Ιωάννα-Τούνη:-Ο-αδιάφορος-πατέρας-και-η-κατάθλιψη-μετά-το-ροζ-βίντεο
LIFESTYLE

“Λύγισε” η Ιωάννα Τούνη: Ο αδιάφορος πατέρας και η κατάθλιψη μετά το ροζ βίντεο

Η Ιωάννα Τούνη “λύγισε” όταν μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της ο οποίος όπως ανέφερε δεν την αναγνώρισε ποτέ και ήταν αδιάφορος. Στη συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο μίλησε και για το ροζ βίντεο και όσα επακολούθησαν.

«Δεν ξέρω πως θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς. Ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή αλλά τις στιγμές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ήταν ένας μπαμπάς που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει. Ακόμα και να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην υποστηρίζεις κανένα με κανέναν τρόπο αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου από το πώς να μασάει την τσίχλα της ή τι θα φορέσει ή μέχρι το οτιδήποτε».

«Όταν έφυγε θύμωσα γιατί δεν υπήρχε η δυνατότητα να μου πει τη “συγγνώμη” που περίμενα ποτέ. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου».

«Χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου η οποία είναι μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα -και συνεχίζει να είναι. Με έκανε στα 40 της. Ήταν μια γυναίκα από χωριό οπότε η κατακραυγή του χωριού για μια γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί χωρίς να υπάρχει αρραβώνας ή γάμος είναι κάτι πού μεγάλο. Εκείνη την εποχή πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μια γυναίκα για να πει “εγώ μόνη μου θα έχω ένα παιδί”. Είμαι πολύ περήφανη για τη μαμά μου» υπογράμμισε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά για το ροζ βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την ίδια και για την κατάθλιψη και τα ψυχοσωματικά προβλήματα που βιώνει έπειτα από αυτό το γεγονός το οποίο όπως υποστηρίζει την έχει στιγματίσει για όλη της τη ζωή.

«Από αυτή την κατάσταση έχω χάσει τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πλέον ένας άλλος άνθρωπος, βλέπω παντού εχθρούς. Νιώθω μόνη. Ίσως είμαι μία σκιά του εαυτού μου. Είμαι σε στάδιο κατάθλιψης, έχω ψυχοσωματικά προβλήματα. Δε μπορεί μετά από όλα αυτά ένας άνθρωπος να βγει και να πει ότι εγώ βγήκα κερδισμένη. Είμαι στιγματισμένη και θα είμαι για όλη μου τη ζωή».

Μιλώντας για τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον χαρακτήρισε πολύ υποστηρικτικός. “Το πρόβλημά μου είναι πρόβλημά του κάτι το οποίο με στενοχωρεί και με χαροποιεί μαζί”.

Related posts

Πάνος Μιχαλόπουλος: Η δήλωση για το #MeToo και ο λόγος που δεν ανοίγει την τηλεόραση

timesadmin

Game Of Chefs: Τα σκόρδα, η σοκολάτα και οι ανατροπές

timesadmin

Τριφύλλη: Δεν λέω ψέματα γιατί είμαι γριά – Η απάντηση για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου

timesadmin

Η Γη της Ελιάς: Λιάντου και Σκουρλέτης εκτός του τρίτου κύκλου – Τα σχέδια του ζευγαριού

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 19/10/2022

timesadmin

Άννα Μάσχα: «Δεν με αναγνωρίζουν στον δρόμο»

timesadmin