Λόπεζ –-Άφλεκ:-Τελειωμένη-υπόθεση-ο-γάμος-τους-για-τα-διεθνή-πρακτορεία-–-Ψάχνει-σπίτι-η-jlo,-γράφουν
LIFESTYLE

Λόπεζ – Άφλεκ: Τελειωμένη υπόθεση ο γάμος τους για τα διεθνή πρακτορεία – Ψάχνει σπίτι η JLo, γράφουν

Όσο η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ο Μπεν Άφλεκ περιορίζεται στο να χαιρετά τους φωτογράφους, οι παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά τους και ανακάλυψαν, ότι η JLo ψάχνει ήδη να βρει το σπίτι που θα ζει χωρίς τον Άφλεκ.

Το Radar Online θεωρεί δεδομένο τον χωρισμό του ζευγαριού, έχοντας βάλει ως τίτλο σε δημοσίευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου «Όλα τελείωσαν: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν χάνει χρόνο από να προχωρήσει από τον Μπεν Άφλεκ, καθώς το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει».

It’s all over all right! https://t.co/bEZaqtk0sz

— Radar Online (@radar_online) May 25, 2024

Στις 14 Μαΐου, μόλις μία ημέρα πριν γίνει γνωστή η είδηση ότι οι «Μπένιφερ» φέρεται να οδεύουν προς διαζύγιο, η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει μόνη της σπίτι στο Beverly Hills, αποκαλύπτει το πρακτορείο.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να διαρκέσει αυτό»
Το παραπάνω προέκυψε μετά από πληροφορίες που δημοσίευσε το In Touch, λίγες ώρες πιο πριν. Το συγκεκριμένο πρακτορείο λέει ότι άτομο κοντά στον Άφλεκ, τόνισε πως εκείνος έχει ήδη μετακομίσει και ότι μάλλον θα πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους, που έψαχναν για 2 χρόνια.

«Δεν έφταιγε, τώρα επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά του. Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε διαρκέσει αυτό» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τέλος το ίδιο άτομο ανέφερε ότι Λόπεζ και Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Η Λόπεζ ζήτησε βοήθεια από την Γκάρνερ

Πριν μερικές μέρες, η Daily Mail μετέφερε την πληροφορία, ότι η Λόπεζ έχει ζητήσει τη βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην συζύγου του Άφλεκ, για να σώσει τον γάμο της.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Λόπεζ και η Γκάρνερ «φοβούνται ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

How Jennifer Garner is DESPERATELY trying to help ex-husband Ben Affleck save his two-year marriage to Jennifer Lopez – as the actresses fear he could relapse over the strain https://t.co/J3ltOLTGKD

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) May 21, 2024

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ έχει στραφεί στην Γκάρνερ για βοήθεια, καθώς είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ταυτιστούν πλήρως με την τωρινή δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται.

«Η JLo εκμυστηρεύεται στην Τζένιφερ τι της συμβαίνει, γιατί ξέρει ότι είναι ένας από τους μοναδικούς ανθρώπους στον κόσμο που θα καταλάβαινε αυτό που περνάει» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της σταρ στην DailyMail.

garner

«Το έχει περάσει και η ίδια με τον ίδιο άντρα και παρόλο που οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές, εξακολουθεί να είναι ο ίδιος άντρας και οι δυο τους αντιμετώπισαν κάποια από τα ίδια θέματα» πρόσθεσε.

Η Γκάρνερ εθεάθη κοντά σε δρόμο που οδηγεί προς την έπαυλη του Άφλεκ στο Μπρέντγουντ, λίγες ώρες αφότου οι πρώην σύζυγοι συναντήθηκαν για τον αγώνα μπάσκετ του γιου τους Σάμιουελ.

Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Γκάρνερ θέλει να βοηθήσει στη διάσωση του γάμου τους, καθώς εκτιμά ότι η Λόπεζ είναι πολύ σημαντική στη ζωή του πρώην συζύγου της.

lopez_aflek

«Η Τζεν δεν θέλει ο Μπεν να τελειώσει αυτόν τον γάμο γιατί πραγματικά νοιάζεται για την JLo. Πήγε όντως στο σπίτι του για να του μιλήσει γι’ αυτό και να προσπαθήσει να κρατήσει τους δυο τους μαζί» τόνισε άνθρωπος από το περιβάλλον των ηθοποιών.

Όσοι βρίσκονται κοντά στον Μπεν Άφλεκ πιστεύουν ότι δείχνει ένα γνωστό μοτίβο συμπεριφοράς όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα συζυγικά ζητήματα.

«Ο Μπεν είναι απογοητευμένος αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχει καμία διέξοδο από τα προβλήματά του, οπότε το σκάει» σημείωσε η ίδια πηγή.

Ειδήσεις σήμερα:Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο – «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

Related posts

Παπαγεωργίου: Tο «ευχαριστώ» σε ένα άτομο που δεν περιμέναμε

timesadmin

«Μην μπερδεύεστε» – Απασφάλισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/3/2024

protothema.gr

Τζιν Χάκμαν: Η πρώτη δημόσια έξοδος με τη σύζυγό του μετά από 21 χρόνια

timesadmin

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: Θαμμένα μυστικά, της Μελίντα Λι, μαζί Food & Travel

protothema.gr

Γιώργος Νταλάρας: Νέα αμήχανη συνάντηση με δημοσιογράφους – «Η ανθρωποφαγία είναι μόδα»

timesadmin