Λουκία-Παπαδάκη:-Η-απάντηση-της-για-τις-δηλώσεις-του-Χρήστου-Πολίτη
LIFESTYLE

Λουκία Παπαδάκη: Η απάντηση της για τις δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

«Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί» είπε η Λουκία Παπαδάκη

Λουκία Παπαδάκη

Η Λουκία Παπαδάκη φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2022. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για την «Λάμψη» ο Χρήστος Πολίτης.

«Ο Χρήστος Πολίτης είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δικαιούται να ομιλεί. Το λέω με την έννοια ότι όταν ένας άνθρωπος υπηρετεί τις επιλογές του αυστηρά, προστατεύει την ιδιωτικότητά του και τον προσωπικό του χώρο, όπως έχει κάνει από καταβολής της καριέρας του. Όταν θέλει να πει όσα έχει βιώσει, έχει σκεφτεί, όσα τον έχουν ενοχλήσει και τον έχουν στενοχωρήσει, δεν έχει κανένα λόγο να μην το κάνει.

Τα θέματα πάντα είναι από απόσταση. Όταν είσαι μέσα σε μια τρέχουσα πραγματικότητα, είναι πράγματα που μας αρέσουν, που μας ενοχλούν και που μας στραβώνουν, αλλά δεν θα κάτσουμε συνέχεια να το ψειρίζουμε. Η ζωή τρέχει. Δεν νομίζω ότι εκφράζονται παράπονα, κάποια γεγονότα εξέφρασε… Δεν μπορώ να σχολιάσω και να μιλήσω για κάποιον άλλον. Μπορώ να μιλήσω μόνο για εμένα», είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Υπενθυμίζεται πως η Λουκία Παπαδάκη πρωταγωνιστεί στην σειρά «Μαύρο Ρόδο» που κάνει πρεμιέρα αύριο, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30, στο Mega.

Δείτε το βίντεο: 

Related posts

Γιατί η τάση του ηλιοκαμένου ρουζ είναι τόσο αμφιλεγόμενη;

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/10/2022

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/5/2022

timesadmin

Η “μάχη” της Κατερίνας Καινούργιου με μια κατσαρίδα

timesadmin

Μπέλλος – Μπέη: Επιστρέφουν με εκπομπή μαγειρικής

timesadmin

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες για συνεργασία με τον Βασίλη Μπισμπίκη

timesadmin