Κωνσταντίνα-Σπυροπούλου:-«Σκληρή»-ανακοίνωση-μέσω-του-δικηγόρου-της-για-τα-αρνητικά-σχόλια
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σκληρή» ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της για τα αρνητικά σχόλια

«Σκληρή» ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με την «βροχή» αρνητικών σχολίων που ξέσπασε μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα  και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές  εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε  εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση  η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»

Related posts

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή αφιέρωση στον σύζυγό της – “Για πάντα το κορίτσι σου”

timesadmin

Πάολα: «Ήταν μέρος της παράστασης» – Τι απαντά μετά τον σάλο για το τσιγάρο πάνω στην πίστα

timesadmin

MasterChef: Οι διαγωνιζόμενοι στην τελική ευθεία για το Green Award – Το τρίτο εισιτήριο για τη δοκιμασία των 10.000 ευρώ

timesadmin

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ερώτηση για το φλερτ που τον ξάφνιασε

timesadmin

Το πρώτο εστιατόριο Louis Vuitton είναι γεγονός και βρίσκεται στο Saint Tropez

timesadmin

Παύλος Χαϊκάλης: “Το τελευταίο χειροκρότημα για τον αδερφό μου που έφυγε από τη ζωή” – BINTEO

timesadmin