Κυψέλη:-Το-υπόμνημα-των-δύο-αδελφών-που-δολοφόνησαν-τον-ξάδερφό-τους
Uncategorized

Κυψέλη: Το υπόμνημα των δύο αδελφών που δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους

Κυψέλη: Το υπόμνημα των δύο αδελφών που δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους

Κυψέλη: Το υπόμνημα των δύο αδελφών που δολοφόνησαν τον ξάδερφό τους

Τα δύο αδέλφια προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους – «Μας είπε ότι πρέπει να θυμόμαστε την κακοποίηση σαν μια ωραία ανάμνηση», είπαν για τον εξάδελφό τους

kypseli-mak_2

Βασιλική Κόκκαλη

«Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας». Αυτός ήταν, μεταξύ άλλων , ένας από τους ισχυρισμούς που προέβαλε σήμερα στην ανακρίτρια ανηλίκων ο 19χρονος, ο οποίος μαζί με τον 17χρονο αδελφό του, δολοφόνησαν στις 7 Οκτωβρίου, στην Κυψέλη τον 28χρονο εξάδελφό τους.

Τα δυο αδέλφια υποστήριξαν, όπως και προανακριτικά, ότι ο εξάδελφός τους τα κακοποιούσε σεξουαλικά όσο ήταν ανήλικα (6 και 4 ετών) και πως όταν πριν από λίγες ημέρες ο 28χρονος ήρθε στην Αθήνα και εκείνα τον ρώτησαν γιατί τους έκανε «αυτό το κακό» εκείνος τους απάντησε με ειρωνεία πως θα πρέπει να θυμούνται την κακοποίηση τους σαν «μια ωραία ανάμνηση», ενώ τους είπε ότι είχαν «μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του».

Τα δυο αδέλφια απολογήθηκαν για περίπου δυο ώρες στην ανακρίτρια για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοφορία. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προσωρινά κρατούμενοι. Στο πλευρό τους είχαν συνεχώς τους γονείς τους.

Τώρα, στο υπόμνημα που κατέθεσαν, δια του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια, στην ανακρίτρια, τα δυο αδέλφια αναφέρουν: «Στη συνάντηση εμείς τον ρωτούσαμε (σ.σ. το θύμα), γιατί μας προξένησε αυτό το κακό, και εκείνος αποκρίθηκε μιλώντας μας ειρωνικά και απειλητικά. Ειδικότερα, μας είπε να το ξεχάσουμε, «τι θέλετε και τι νομίζετε θα πετύχετε με το να με ρωτάτε συνέχεια για όσα έγιναν», ενώ στο τέλος μας απευθύνθηκε λέγοντας μας, ότι θα πρέπει να το θυμόμαστε σαν μια ωραία ανάμνηση και ότι ήταν μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία μαζί του. (…) Τότε, με τη συμπεριφορά του το θύμα μας προκάλεσε αναφερόμενος σε σχέση με την σεξουαλική κακοποίηση που είχαμε υποστεί από εκείνον στο παρελθόν και αρχίσαμε να ξαναζούμε στο μυαλό μας τα όσα μας είχαν συμβεί και τότε νιώσαμε ασυγκράτητο θυμό, οργή και αγανάκτηση».

Στη συνέχεια ο ένας εκ των δυο αδελφών είπε στην ανακρίτρια: «Γι’ αυτό (σ.σ. εξαιτίας της συμπεριφοράς του θύματος) εκείνη τη χρονική στιγμή θόλωσα, έβγαλα το μαχαίρι και του κατάφερα μαχαιριά στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της πάλης μου με τον θανόντα, αυτός με αντιμετώπισε οπότε στη συνέχεια βλέποντας ο αδερφός μου να βρίσκομαι σε αδυναμία απέναντι του, σε σημείο που τελικά απειλήθηκε η δική μου ζωή, όντας μεγαλύτερος ο θανών, έβγαλε το μαχαίρι και ο αδερφός μου και τον μαχαίρωσε».

Σε ο,τι αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση, που υποστηρίζει ότι υπέστη από το θύμα, ο 17χρονος είπε στην ανακρίτρια: «Σε ηλικία 3-4 ετών με προσέγγιζε με βιντεοπαιχνίδια και μου έλεγε πρώτα θα κάνουμε κάτι μεταξύ μας και μετά θα με άφηνε να παίξω με αυτά, τα οποία τότε οι γονείς μας δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να μας παρέχουν». Από την πλευρά του ο 19χρονος αδελφός του υποστήριξε κατά την απολογία του: «Το γεγονός που με τραυμάτισε περισσότερο απ’ όλα ήταν η στιγμή που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας σε σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε ο αδερφός μου, ενώ εμένα με είχε βάλει να παρακολουθώ μήπως έρθει κανένας».

Τέλος, οι δυο κατηγορούμενοι αναφερόμενοι στα μαχαίρια που έφεραν κατέθεσαν πως δεν είχαν σκοπό να τα χρησιμοποιήσουμε και πως τα ήθελαν για την προσωπική τους ασφάλεια.

Ειδήσεις σήμερα:

Επανέρχεται ο Δακτύλιος – Ποιοι κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, πώς εκδίδεται η άδεια εισόδου

Τυφώνας Milton: Ελληνίδα επιστήμονας στις ΗΠΑ μιλά για τις απειλές των συνωμοσιολόγων – «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Diddy: Οι εισαγγελείς κατέσχεσαν 100 συσκευές με αποδεικτικό υλικό εναντίον του ράπερ

Βασιλική Κόκκαλη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

-

Καρκίνος παχέος εντέρου: Σήμερα τα μηνύματα στους άνω των 50 για το self-test στο σπίτι – Όλη η διαδικασία

Τι χειμώνας έρχεται για την Ελλάδα;

Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση: «Πάντα υπήρχαν δείγματα ότι η μαμά και ο μπαμπάς μου δεν ήταν

Η δασκάλα που επέστρεψε στο χωριό της -Η νέα ζωή της Ειρήνης σε ένα ήσυχο χωριό της Αρκαδίας

Αδιανόητο περιστατικό στη Λάρισα: Τον πήρε στο κυνήγι και του πέταξε τσιμεντόλιθο

Μια Πανελλαδική Δράση Ανακύκλωσης μικροσυσκευών που ωφελεί εμάς και το περιβάλλον

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Η ελληνική εταιρεία εμφιάλωσης που αναπτύσσεται δυναμικά

Δέκα τρόφιμα που μια διαιτολόγος αποφεύγει για να μη νοσήσει από καρκίνο – Το βίντεο που έγινε viral στο TikTok

Εκθεση αυτοκινήτου Αθήνας: Τελευταίο Σαββατοκύριακο

Δείτε Επίσης

Related posts

Καιρός: Ξεπέρασε τους 32°C ο υδράργυρος – Έρχονται βροχές και καταιγίδες την Κυριακή, λέει ο Κολυδάς

protothema.gr

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που η γυναίκα μπαίνει σε ουζερί και επιτίθεται στην ιδιοκτήτρια

protothema.gr

Λήμνος: Νεκρός εντοπίστηκε 63χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν

protothema.gr

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους για την εξαφάνιση μιας 14χρονης

protothema.gr

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Συνέδριο για την «Αντεγκληματική πολιτική, ποινική νομοθεσία και Δικαιοσύνη»

protothema.gr

Μαρινέλλα: Λιποθύμησε στη σκηνή του Ηρωδείου

protothema.gr