Κορωνοϊός-–-Οικονόμου-κατά-Τσίπρα:-«Τότε-ήταν-χαρτζιλίκι-και-εξαγορά-–-Σήμερα-εισηγείται-οικονομικά-κίνητρα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός – Οικονόμου κατά Τσίπρα: «Τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά – Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα»

Απάντηση σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας για τα κυβερνητικά μέτρα σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Στη δήλωσή του, ο κ. Οικονόμου στέκεται στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «οικονομικά κίνητρα σε αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση» και θυμίζει τι έλεγε ο κ. Τσίπρας, όταν η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει το freedom pass το καλοκαίρι, ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων.

Αναλυτικά, σημείωσε:

«Δήλωση του κ. Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το freedom pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: «Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται».

Δήλωση του κ. Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60 που κινδυνεύουν περισσότερο: «Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση».

Τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά. Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα. Από το μένος του απέναντι στον πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει. Άλλα τότε, τα εντελώς αντίθετα τώρα. Αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια».

Ειδήσεις σήμερα:«Η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα», λέει ο Παπανδρέου από τις πληγείσες περιοχές στην ΠάτραΆλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 4,3% το Νοέμβριο «βλέπει» η EurostatΒροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα

Related posts

«Σύννεφα» στη σχέση Θεοδωρικάκου – Μπακογιάννη για την ασφάλεια στην Αθήνα

timesadmin

Ανακοίνωση-απάντηση των δικαστών του ΣτΕ στον Άδωνι Γεωργιάδη

timesadmin

Οικονόμου: Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει τη συμπεριφορά που θέλει ο Ερντογάν

timesadmin

Μητσοτάκης – Επίσκεψη στη Viva Wallet: Ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία και τη χώρα η επένδυση της JP Morgan

timesadmin

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από τη Γερουσία η αμυντική συμφωνία ΗΠΑ – Ελλάδας

timesadmin

Με προκλητικούς χάρτες η Τουρκία επιχειρεί να «γκριζάρει» την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο Πέλαγος

timesadmin