ΚΚΕ-για-Αυγενάκη:-Αφού-δεν-βρίσκει-την-πύλη-εξόδου-του-αεροδρομίου,-ας-βρει-τουλάχιστον-την-«πύλη-εξόδου»-της-Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ για Αυγενάκη: Αφού δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την «πύλη εξόδου» της Βουλής

ΚΚΕ για Αυγενάκη: Αφού δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την «πύλη εξόδου» της Βουλής

ΚΚΕ

«Αφού ο κ. Αυγενάκης δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την «πύλη εξόδου» της βουλής αν έχει στοιχειώδη ευθιξία» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ για το περιστατικό ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τον υπάλληλο του “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Στην ανακοίνωση το ΚΚΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Την ώρα που οι εργαζόμενοι στις αεροπορικές εταιρείες και στην επίγεια εξυπηρέτηση είναι εξαντλημένοι από την εντατικοποίηση, που δουλεύουν υπερωρίες ακόμη και στα ρεπό τους γιατί δεν φτάνει ο μισθός, που αυξάνουν τα εργατικά ατυχήματα, ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης φτάνει στο σημείο, να χειροδικεί σε βάρος εργαζόμενου που, όπως προβλεπόταν από τις διαδικασίες, είχε κλείσει την πύλη επιβίβασης.

Η υπεράσπιση των αντεργατικών επιλογών και η περιφρόνηση απέναντι στους εργαζόμενους οδηγεί κάποιους ακόμη και σε τέτοιες άθλιες ενέργειες. Η αθλιότητα, μάλιστα, συνεχίζεται και μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, με την προσπάθεια του βουλευτή να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να βγάλει «τρελούς» όσους ήταν μάρτυρες, αλλά και όλους όσοι είδαν το επίμαχο βίντεο.

Αφού ο κ. Αυγενάκης δεν βρίσκει την πύλη εξόδου του αεροδρομίου, ας βρει τουλάχιστον την «πύλη εξόδου» της βουλής αν έχει στοιχειώδη ευθιξία. Σε διαφορετική περίπτωση να τον διαγράψει το κόμμα του. Αυτονόητα η βουλευτική ασυλία δεν αφορά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Αυγενάκη και πρέπει αμέσως να αρθεί”.

Related posts

Βόρεια Μακεδονία: Αντιμέτωπη ακόμα και με κυρώσεις από τις ΗΠΑ η Σιλιάνοφσκα για την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών

timesadmin

Φλωρίδης για υπόθεση Novartis: «Αποδείχθηκε ότι έλεγαν ψέματα αλλά αυτοί που τα υπέστησαν δεν μπορούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους»

protothema.gr

Η Συμφωνία των Πρεσπών διχάζει την Κουμουνδούρου: Με «ψυχή Πολάκη» ο ΣΥΡΙΖΑ, με «ψυχή Τσίπρα» ο Κόκκαλης

timesadmin

Μητσοτάκης στο protothema.gr: Θα εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου στον Ερντογάν, «αχρείαστη η έλευση Ράμα» – Τι είπε για την ΠτΔ

timesadmin

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 για εφημερίες: Πιλοτική εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στα δημόσια νοσοκομεία, όπως στο Ισραήλ

wp-needuser

Αυτοδιοικητικές εκλογές – Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας – Θράκης: Το μεγαλύτερο ντέρμπι κρίθηκε στον… πόντο

timesadmin