ΚΙΝΑΛ:-Ποια-είναι-τα-πρόσωπα-πίσω-από-την-επιστημονική-ομάδα-για-την-πορεία-της-πανδημίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Ποια είναι τα πρόσωπα πίσω από την επιστημονική ομάδα για την πορεία της πανδημίας

Την βεντάλια των θέσεων του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της πανδημίας, θα ανοίξει απόψε στην συνέντευξη του στο δελτίο του Alpha ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο ίδιος συσκέπτεται σε καθημερινή βάση με την επιστημονική του ομάδα που αποτελείται κυρίως από γιατρούς οι οποίοι μελετούν την πορεία της πανδημίας και έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης. Ανάμεσα σε άλλους, η ομάδα ειδικών αποτελείται από τους βουλευτές και γιατρούς Μιχάλη Κατρίνη, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, Ανδρέα Πουλά, Γιώργο Φραγγίδη, τους νοσοκομειακούς γιατρούς και στελέχη του κόμματος Κώστα Μπαργιώτα, Γιώργο Μπουλμπασάκο και Στέφανο Παραστατίδη αλλά και τον στενό συνεργάτη του προέδρου, Παναγιώτη Βλάχο.

Η εκτόξευση των κρουσμάτων, έβαλε φρένο στους σχεδιασμούς του Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος ήθελε να ξεκινήσει περιοδείες με στελέχη και βουλευτές του κόμματος σε όλη την χώρα και να συναντήσει τα μέλη και τους φίλους του κόμματος. Η εξάπλωση όμως της νέας μετάλλαξης Omicron, αποτέλεσε ένα σημαντικό εμπόδιο στον προγραμματισμό της λεγόμενης «αυτοοργάνωσης» του κόμματος. Σε αυτή την συγκυρία, μελετάται το modus operandi και δεν αποκλείεται οι επαφές να γίνουν με ψηφιακό τρόπο το επόμενο διάστημα. Ο ίδιος πάντως, προσπαθεί όπου είναι δυνατόν να έρχεται σε επαφή με τους πολίτες που συμμετείχαν στην εσωκομματική διαδικασία.

Την ίδια ώρα, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα χαρτοφυλάκια που θα αναλάβουν οι βουλευτές του κόμματος. Οι νέοι ρόλοι αναμένεται να γίνουν γνωστοί – εκτός απροόπτου –μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο Δημήτρης Μάντζος, ο οποίος διατηρεί από το ’19 την θέση αυτή, θα αξιοποιηθεί σε νέο πόστο από την ηγεσία του κόμματος. Χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης για το έργο που έχει προσφέρει στο κόμμα τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τον κρίσιμο ρόλο του Εκπροσώπου Τύπου, παρότι πολλά ονόματα ακούγονται, από την Χαριλάου Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο. Μάλιστα στενοί συνεργάτες του προέδρου, αποφεύγουν να απαντήσουν στις επίμονες ερωτήσεις και λακωνικά σχολιάζουν πως το χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ψιθυρίζεται ότι οι αποφάσεις έχουν παρθεί και τα πρόσωπα που θα έχουν τους κεντρικούς ρόλους του εκπροσώπου τύπου αλλά και του διευθυντή του γραφείου του προέδρου, ενδεχομένως να αποτελούν και μια έκπληξη. Δεν θα είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, αντιθέτως έχουν εμπειρία και παράλληλα συμβολίζουν το ρεύμα της ανανέωσης. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα:Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία λόγω της κακοκαιρίας «Διομήδης», οι οδηγίες για τα έντονα καιρικά φαινόμεναΦόβοι για λουκέτο στην «Αυγή»: 14 άτομα συμμετείχαν στην εθελουσία – Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

Survivor: Τραυματισμοί, λιποθυμίες, κλάματα και 7 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Related posts

Ψήφισμα της Αμερικανικής Γερουσίας υπέρ της Ελλάδας: «Οι ΗΠΑ σταθερός φίλος και σύμμαχός σας»

timesadmin

Μετά τις αντιδράσεις ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει τροπολογία για επέκταση του επιδόματος των 600 ευρώ

timesadmin

Λαφαζάνης: Με παρακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήμουν υπουργός

timesadmin

Χατζηδάκης: Ένας στους δύο συνταξιούχους θα δει αύξηση ισοδύναμη με 13η σύνταξη

timesadmin

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας – Στο επίκεντρο τα ενεργειακά

timesadmin

Οικονόμου: Ανοικτό το ενδεχόμενο debate Μητσοτάκη – Τσίπρα ενόψει εκλογών

timesadmin