Κατερίνα-Σαλακά:-Μετάνιωσα-πάρα-πολύ-τη-συνεργασία-μου-με-τη-Μαρίνα-Σάττι
LIFESTYLE

Κατερίνα Σαλακά: Μετάνιωσα πάρα πολύ τη συνεργασία μου με τη Μαρίνα Σάττι

Η Κατερίνα Σαλακά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια συναυλίας της πριν από έναν μήνα.

Η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με την tiktoker μιας και είχε χρησιμοποιήσει με την άδειά της αποσπάσματα από βίντεο που έχουν γίνει viral στο TikTok. Κατά την Κατερίνα Σαλακά, είχαν συμφωνήσει να ανέβει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι στη σκηνή στον Λυκαβηττό, αλλά της απαγόρεψαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα η Κατερίνα Σαλακά, είχε υποστηρίξει ότι η γνωστή τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της τής φέρθηκαν πολύ άσχημα σε συναυλία της στον Λυκαβηττό στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι αρνήθηκαν την όποια προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην tiktoker και δήλωσαν ότι εκείνη είχε παρερμηνεύσει ότι θα έχει κάποιον ρόλο στη συναυλία.

Η tiktoker εμφανίστηκε σε επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής της Νάνσυς Παραδεισανού, όπου μίλησε σχετικά με τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Σαλακά είπε: «Αν δεν λειτουργούσε το “αξίζω” δεν θα τα έκανα όλα αυτά. Αν μέσα μου πίστευα ότι αξίζω να μου φέρονται άσχημα και ότι δεν αξίζω να μου φέρονται καλά, δεν θα αντιδρούσα. Θα έσκυβα το κεφάλι και θα πήγαινα παρακάτω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:32

Κατερίνα Σαλακά | Όσα δεν έχει πει ποτέ | Nancy Paradeisanou

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε τα βίντεο από το συγκεκριμένο βράδυ από το Tiktok: «Κατέβασα τα βίντεο γιατί δέχτηκε bullying και απειλές».
Και πρόσθεσε: «Με όλη μου την ειλικρίνεια δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ γι’ αυτό το θέμα γιατί όσο πιο πολύ μιλάμε για κάτι που έχει γίνει αρνητικό, του δίνουμε δύναμη και ενέργεια. Όλο αυτό με το τραγούδι ξεκίνησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κατάλαβαν όλοι οι άνθρωποι, μέσα από ένα διαδικτυακό βιντεάκι που μου έστειλε η Μαρίνα».

Η Κατερίνα Σαλακά μοιράστηκε τη δική της πλευρά για το πώς προέκυψε η συνεργασία με τη γνωστή τραγουδίστρια: «Τώρα, όμως, μετά από όλα αυτά, η πρώτη μου ερώτηση είναι η εξής: Αν ήθελε η Μαρίνα πραγματικά να κάνει μια συνεργασία μαζί μου για τον όποιο λόγο, θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μου. Όλοι οι άνθρωποι που θέλουν να με βρουν, επικοινωνούν μαζί μου. Η Μαρίνα επικοινώνησε με το διαδίκτυο. Έβγαλε ένα βίντεο στο διαδίκτυο και έλεγε “παιδιά, επικοινωνήστε με την κα. Σαλάκα”. Ούτε το όνομα μου δεν ήξερε, ενώ εγώ δεν την ήξερα καν πριν την Eurovision. Δεν με πήρε τηλέφωνο για να μου πει “γεια σας”. Έκανε το βίντεο, το έστειλε σε 2.000 άτομα και αυτά τα 2.000 άτομα μου έστειλαν μήνυμα. Τους είπα “οκ, παιδιά”».

Αμέσως, συνέχισε: «Της έστειλα μήνυμα, ότι “τώρα το είδα, δεν το ήξερα και πολύ ευχαρίστως να δούμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε” και με παρέπεμψε σε έναν συνεργάτη της. Fast forward στη σημερινή ημέρα, εκεί ήταν το λάθος μου! Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε να πω “ώπα, κυρία μου, ποια νομίζεις ότι είσαι που θέλεις να συνεργαστείς μαζί μου και με παραπέμπεις σε έναν συνεργάτη, δεν μου μιλάς και στέλνεις το βιντεάκι για να κάνεις, και καλά, καλή εντύπωση;”. Δεν γίνονται έτσι οι συνεργασίες. Συνεργασίες γίνονται σε άλλη βάση».

Στο τέλος, η tiktoker ομολόγησε ότι μετάνιωσε τη συνεργασία της με την ερμηνεύτρια και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι αντιμέτωπισαν το περιστατικό:

«Μετάνιωσα πάρα πολύ τη συνεργασία μου με τη Μαρίνα Σάττι. Πάρα πολύ! Δέχτηκα όλη αυτήν την τοξικότητα, όλη αυτήν την απαξίωση, περνάω όλο αυτό το πάρα πολύ άσχημο για εμένα, να πρέπει να απολογούμαι σε κάθε εκπομπή, σε κάθε συνέντευξη. Πάρα πολλοί είτε γιατί είναι αφελείς, είτε γιατί θέλουν να δείχνουν αφελείς, κρίνουν με έναν πάρα πολύ επιφανειακό τρόπο. Μιλάω για δημοσιογράφους. Δεν είναι ωραίο να το κάνουν αυτό μόνο και μόνο ας πούμε επειδή έχουν δημόσιο λόγο, θα μπορούσαν λίγο να είναι πιο συγκρατημένοι. Όταν έρχομαι και λέω κάτι έχω μια πάρα πολύ καλή φήμη, την οποία προσπαθούν να μου χαλάσουν έτσι, οι παραγωγοί της Μαρίνας Σάττι κτλ. Ε, δεν το δέχομαι! Είναι απαξίωση να μου χαλάσεις την καλή μου φήμη, την οποία έβαλα μπροστά, έβαλα εγώ πλάτη για να φτιάξω τη δική σου φήμη. Πόσο πιο αχάριστη; Ε, όχι».

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννης Παπαζήσης για Αναστασία Παντούση: Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, σαρωτικός


Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει


«Θα πεθάνω» στη φυλακή, έγραφε ο Αλεξέι Ναβάλνι στα απομνημονεύματά του

Related posts

Ο Σκαραβαίος – Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha με τον Γιάννη Τσορτέκη

timesadmin

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας – Τον δείχνει καρατέκα στα 60’s και γράφει «μου λείπεις»

timesadmin

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την προσωπική της ζωή: Αποφασίζω να προστατεύσω την Ευρυδίκη, είμαι ήρεμη, χαρούμενη κι ευτυχισμένη

timesadmin

Η ΠΑΡΑΛΙΑ – Η Ιφιγένεια και ο Παύλος παλεύουν με τα συναισθήματά τους και τις οικογενειακές πιέσεις

timesadmin

Η Φαίη Σκορδά έρχεται, η Ελένη Μενεγάκη πάει… βράδυ;

timesadmin

Η κόρη της Kim Kardashian τρώει ωμά κρεμμύδια και προκαλεί αντιδράσεις

timesadmin