ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αποκαλύπτει την καθημερινότητά της και ποια ασχολία της έχει λείψει

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Αποκαλύπτει την καθημερινότητά της και ποια ασχολία της έχει λείψει

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Για την καθημερινότητα της, τις ασχολίες που της έχουν λείψει, τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών και την Εκκλησία μίλησε η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παραμονές της επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Τα Νέα» και την Αγγέλα Καστρινάκη η πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήγησε ότι «παρά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, η δημοκρατία στην Ελλάδα έμεινε αλώβητη, τα αντανακλαστικά της κοινωνίας λειτούργησαν και η κοινωνία επέδειξε ανοχή».

Για το μέλλον η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανέφερε ότι αυτό που την απασχολεί είναι πώς θα εκπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα καθήκοντά της. «Δεν είμαι δέσμια της “καρέκλας”. Το νιώθω βαθιά αυτό και μου εξασφαλίζει μια αίσθηση ελευθερίας», είπε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που λαχταράει τώρα αλλά δεν μπορεί να το κάνει εξαιτίας των καθηκόντων της η πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε: «Μια αυθόρμητη βόλτα είναι αυτό που λαχταράω – γιατί η κάθε μου κίνηση τώρα απαιτεί μεγάλη οργάνωση. Ο χρόνος μου είναι πραγματικά, όπως καταλαβαίνετε, πολύ περιορισμένος. Επειδή λατρεύω τη λογοτεχνία, από παιδί έχω στο σπίτι γύρω μου – δείτε!- στοίβες από βιβλία. Θα πάω διακοπές στο νησί με ένα σακίδιο τεράστιο».

Όπως αποκαλύπτεται στη συνέντευξη, η κυρία Σακελλαροπούλου θεωρεί σημαντικό να διατηρεί μικρές καθημερινές συνήθειες. Μάλιστα, η Αγγέλα Καστρινάκη αποκάλυψε ότι όταν συζητούσαν για τη συνέντευξη, η πρόεδρος της ξεκαθάρισε ότι τα Σαββατοκύριακα τα κρατά όσο γίνεται για τον εαυτό της. «Για να βάζω και κανένα πλυντήριο», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι παράγοντας ισορροπίας οι μικρές καθημερινές συνήθειες, η φροντίδα του σπιτιού, ένα μαγείρεμα, τα λουλούδια στη βεράντα, είναι ρουτίνες της καθημερινότητας που λειτουργούν ως τρόποι αποσυμπίεσης από τα καθήκοντα και τον ρυθμό της ζημίας σήμερα», τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που τόνισε ότι ελπίζει πως ποτέ δεν θα δώσει άλλη εικόνα από αυτή του κανονικού ανθρώπου.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει στο μπαλκόνι της κυρίως πράσινα φυτά και πλέον απέκτησε και μπιγκόνιες. Όταν της ζήτησαν να φωτογραφηθεί πλάι σε αυτές, διαμαρτυρήθηκε: «Μα να είμαι άβαφη;», είπε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πάντως δέχθηκε να βγάλει τη φωτογραφία, χαμογελώντας και εξήγησε: «Όταν δεν χαμογελάω, μοιάζω πολύ αυστηρή».

Related posts

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων – Τι θα ισχύσει για ΕΝΦΙΑ και Market Pass

timesadmin

Πέτρος Κόκκαλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin

Ελληνική Λύση για την πυρκαγιά στην Ρόδο: Αναζητείται ανάληψη ευθύνης σε μια ανεύθυνη κυβέρνηση

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δηλώσεις του για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών

timesadmin

Αλβανία: Εγκαίνια προτομής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Δερβιτσάνη από τον Έντι Ράμα – Δείτε βίντεο

timesadmin

Σύνοδος Κορυφής «MED9»: Αναμένουμε «κοινή απάντηση» της ΕΕ στη μεταναστευτική κρίση, αναφέρουν οι ηγέτες

timesadmin