ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης σε Τσακαλώτο και Πέρκα: Δώστε πίσω τις έδρες σας – Κανένας λόγος για δημοψήφισμα

Κασσελάκης σε Τσακαλώτο και Πέρκα: Δώστε πίσω τις έδρες σας – Κανένας λόγος για δημοψήφισμα

πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης ΣΥΡΙΖΑ

Να δώσουν πίσω στο κόμμα τις βουλευτικές έδρες τους κάλεσε τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής κάλεσε τους δύο βουλευτές που είναι ανάμεσα στα 42 στελέχη της «Ομπρέλας» που αποχώρησαν νωρίτερα, να παραδώσουν τις έδρες τους. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην σύντομη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε».

Για την πρόταση του για δημοψήφισμα αναφορικά με τις διαγραφές 4 στελεχών (Νίκου Φίλη, Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη και Στέφανου Τζουμάκα), τα οποία πλέον έχουν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί. «Υπάρχει προφανώς μια πραγματικότητα ότι πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος δημοψηφίσματος», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ανέφερε είναι πλήρως σύμφωνο με το κείμενο του σχεδίου Πολιτικής Απόφασης που θα τεθεί σε ψηφοφορία. Το κείμενο, σύμφωνα με τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρει ότι: «τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορεί να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για όλους. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας».

«Συντρόφισσες και σύντροφοι σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα και χθες και το εννοώ: δεν υπάρχει στενός κύκλος. Θέλετε να δουλέψετε; Ελάτε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Από αύριο είναι μία καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σας καλώ να αναλάβετε τις ευθύνες σας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Κασσελάκης: Αυτή είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την επιστολική ψήφο – Επιθυμεί η ΝΔ τον ειλικρινή διάλογο;

timesadmin

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα: Οι ευρωεκλογές δεν είναι κάλπη διαμαρτυρίας

timesadmin

Τσίπρας: «Τα προοδευτικά κόμματα στην Ιταλία ασχολούνται περισσότερο με την Μελόνι, παρά με το να ανταλλάσσουν φίλια πυρά»

timesadmin

Βουλή: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για την αποτροπή της οπαδικής βίας

timesadmin

Μη κρατικά Πανεπιστήμια: Από το 2025 και μέσω Πανελληνίων η εισαγωγή – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο

timesadmin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Τζιτζικώστας: Αυτήν την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ

timesadmin