Κασσελάκης:-«Προκαλώ-το-οικονομικό-τμήμα-της-ΝΔ-να-πάμε-μαζί-στο-Γενικό-Λογιστήριο-του-Κράτους-–-Αποδέχεστε-την-πρόσκληση;»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: «Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – Αποδέχεστε την πρόσκληση;»

Κασσελάκης: «Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους – Αποδέχεστε την πρόσκληση;»

Στέφανος Κασσελάκης

Για αλαζονεία και ειρωνεία κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφέροντας ότι «ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή» και καλεί το οικονομικό τμήμα της ΝΔ «να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα – ένα τα μέτρα μας για την πάταξης της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα.

Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%. Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα:

Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση.

Αποδέχεστε την πρόσκληση;»

Δείτε την ανάρτηση:

Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα.

Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 11, 2024

Related posts

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής ημερολόγιο πολεμιστή της Μικρασίας

timesadmin

Φορέα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί ιδρύουν οι δήμοι Αθήνας, Ζωγράφου και Παπάγου – Χολαργού

timesadmin

«Σπαζοκεφαλιά» οι περιοριστικοί όροι στη Βουλή για τον Φλώρο – Δική του υπόθεση η τήρησή τους λέει ο Τασούλας

timesadmin

Σκρέκας: Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους για την αισχροκέρδεια

timesadmin

Νίκος Δένδιας: Πέταξε με F-16 Viper από την 115ΠΜ στην Κρήτη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

timesadmin

Παραιτήσεις Παπασταύρου – Μπρατάκου: Νέες πληροφορίες για τους αντικαταστάτες τους – Τι εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

protothema.gr