Κασσελάκης:-Η-περιοδεία-στον-Εύοσμο,-η-επίσκεψη-στο-εκλογικό-κέντρο-του-ΠΑΣΟΚ-και-η-αναφορά-στον-Ανδρέα-Παπανδρέου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Η περιοδεία στον Εύοσμο, η επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Κασσελάκης: Η περιοδεία στον Εύοσμο, η επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Κασσελάκης: Η περιοδεία στον Εύοσμο, η επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ και η αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

Περιοδεία στον Εύοσμο πραγματοποίησε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, απευθυνόμενος σε πολίτες της περιοχής, είπε: «Φέρτε έναν φρέσκο αέρα, πιο ανθρώπινο στην πολιτική. Στηρίξτε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο και την ομάδα του».

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τους είπε: «Όταν μου λέτε μη μασάς, κράτα γερά, δυνατά, σας ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά τις επιστρέφω». Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία παρατήρησε πως κυβερνά πέντε χρόνια τώρα και δεν μπορεί ακόμα να λέει ότι για όλα φταίει ο Τσίπρας του 2015.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σταμάτησε στο προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρικό πεζόδρομο του Ευόσμου και συνομίλησε με πολίτες, που τον περίμεναν εκεί.

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στο προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκεται απέναντι, σε απόσταση έξι μέτρων, όπου συνομίλησε με τον Αντώνη Τασόπουλο, πρώην γραμματέα της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, τον Χάρη Κατσάνη, αναπληρωτή γραμματέα και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής και την Κατερίνα Νικολαΐδου, πρώην γραμματέα.

Τους ευχήθηκε «καλή δύναμη» κι εκείνοι «καλή επιτυχία». Τους ρώτησε από πότε είναι οργανωμένοι, του απάντησαν από πολλά χρόνια, σχεδόν από την ίδρυση του και μοιραία η συζήτηση έφτασε στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να κάνουμε μία Ελλάδα διαφορετική, όπως έκανε Ανδρέας Παπανδρέου το 1981», είπε ο Αντώνης Τασόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως «εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε καλύτερα για το καλό όλου του κόσμου. Όπως έκανε τη συμφιλίωση το 1981 ο Ανδρέας, να μονοιάσουμε όλη τη χώρα». «Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ανέβουν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις», σημείωσε ο Αντώνης Τασόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ περπάτησε στον πεζόδρομο, μπήκε σε καφέ, συνομίλησε με πολίτες, άκουσε αιτήματά τους και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Related posts

Βορίδης: Ζητάμε ισχυρό μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της

wp-needuser

Επίσκεψη Παύλου Μαρινάκη στο ΑΠΕ: Eίναι το πιο αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης της χώρας

timesadmin

Μητσοτάκης για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά: «Σίγησε μια γνήσια λαϊκή φωνή»

timesadmin

Προκήρυξη για προσλήψεις 6.000 γιατρών και 4.000 νοσηλευτών μέσα στην εβδομάδα ανακοίνωσε ο Γεωργιάδης

timesadmin

Ευρωβουλή – Έκθεση Διεθνούς Διαφάνειας: Μισθοί, προνόμια, παροχές και τα έξτρα των ευρωβουλευτών

James Rollner

Κασσελάκης: Πιο ακριβό το λάδι σε Ελλάδα από Βέλγιο και Γερμανία – Το νέο βίντεο στο TikTok

wp-needuser