Κασσελάκης: «Επιστρατεύει» τη Φάρλι για να ασκήσει κριτική στον Μητσοτάκη – «Έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: «Επιστρατεύει» τη Φάρλι για να ασκήσει κριτική στον Μητσοτάκη – «Έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους»

Κασσελάκης: «Επιστρατεύει» τη Φάρλι για να ασκήσει κριτική στον Μητσοτάκη – «Έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές για τον πρωθυπουργό μέσω Πίνατ  – Τι αναφέρει το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok

Μέσω TikTok και άτυπων… σκυλοκαβγάδων συνέχισε την καμπάνια της προεκλογικής του εκστρατείας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, που φαίνεται ότι προσπαθεί να αποδομήσει του τα χιουμοριστικά, μεταξύ άλλων, βίντεο, που δημοσιεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok, όπως απέδειξε και η εκστρατεία των εθνικών εκλογών.

Στο βίντεο που δημοσίευσε με τη σκυλίτσα του Φάρλι, ο κ. Κασσελάκης εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Μητσοτάκη, τον οποίο κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύεται τον Πίνατ, που είναι ο σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου, για να πάρει ψήφους.

«Φάρλι, έλα να σε πω κομματόσκυλο, να πάρω ψήφους», λέει ο κ. Κασσελάκης. Όταν η Φάρλι πηγαίνει κοντά του και την αγκαλιάζει, της λέει: «Όχι αγάπη μου, δεν το κάνω εγώ αυτό. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι, εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους. Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι αγάπη μου. Εγώ απλά σ’ αγαπώ. Σ’ αγαπούσα από την πρώτη στιγμή που σε είδα», λέει, με το βίντεο να δείχνει τη χθεσινή χιουμοριστική αναφορά του πρωθυπουργού, που χαρακτήρισε τον Πίνατ «ευρωκομματόσκυλο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την επίθεσή του για την επικοινωνιακή στρατηγική της καμπάνιας του κ. Μητσοτάκη στο TikTok, λέγοντας ότι είναι «κλασικά, ο θείος που λέει “εγώ θα κάτσω με τη νεολαία”. Και τι προσπαθεί; Μα να ξεχάσουμε ποιος είναι».

Στο ίδιο πλαίσιο, συνεχίζει: «από τη μία η ζωή μας. Κι από την άλλη ο πρωθυπουργός: “Θα σας πω τα τα τα για να γελάσουμε”». Στο ίδιο πλαίσιο υποστήριξε ότι «σε όλη την προεκλογική περίοδο θα υπάρχει ένας που θα σας αντιμετωπίζει σαν κοινό κωμωδίας, θα σας λέει αστειάκια να σας κάνει να ξεχάσετε την αλαζονεία του. Κι από την άλλη θα υπάρχουμε εμείς που θα σας αντιμετωπίζουμε ως ισότιμους πολίτες. Ισότιμους πολίτες που δικαιούστε να έχετε μία καλύτερη ζωή».

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτοφανείς σκηνές στο κέντρο υγείας από την ομαδική δηλητηρίαση σε πανηγύρι στην Ηλεία – Τι λένε τα θύματα

Νεκρός στην Πανόρμου – Άστεγος πέθανε μόνος στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας

Χαμός με τα εισιτήρια του Final-4, τα οποία πωλούνται online με απίστευτο «καπέλο»

-







Related posts

Ο Γεραπετρίτης διαψεύδει ότι το νομικό του γραφείο είχε συμμετάσχει στη διαμόρφωση του κειμένου της Συμφωνίας των Πρεσπών

timesadmin

Εξεταστική για Τέμπη – Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάθεση Ρέππα αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους

timesadmin

Κασσελάκης: Η διάσωση του ΕΣΥ και η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι η πρώτη προτεραιότητα για μας

James Rollner

Φλωρίδης για Κολωνό: Ειδικά το δικαστήριο που συγκροτείται από τακτικούς δικαστές και πολίτες, χρειάζεται περισσότερο σεβασμό

timesadmin

Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ο Γιώργος Γεραπετρίτης

timesadmin

Καιρίδης για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου: «Ιστορική μέρα για την ευρωπαϊκή ενοποίηση»

protothema.gr