Κασσελάκης:-Επιμένει-για-το-εξώδικο-–-Του-είχαν-ζητήσει-να-το-πάρει-πίσω,-πάει-για-σύγκρουση-στην-Κεντρική-Επιτροπή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Επιμένει για το εξώδικο – Του είχαν ζητήσει να το πάρει πίσω, πάει για σύγκρουση στην Κεντρική Επιτροπή

Περίπου μισή ώρα διήρκεσε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Η συνάντηση είχε ξεκινήσει ως «σύσκεψη» με πρόσκληση από τον Πολάκη σε όλους τους υποψηφίους προέδρους, ωστόσο οι Φαραντούρης και Γκλέτσος αρνήθηκαν να παρευρεθούν λόγω του εξωδίκου που είχε στείλει ο κ. Κασσελάκης για την διαρροή του πόθεν έσχες του. Αντιστοίχως, ούτε ο Σωκράτης Φάμελλος παρευρέθηκε καθώς είχε θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, που δεν ικανοποιήθηκαν.

Εξερχόμενος των γραφείων της Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης προέβη σε δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν παίρνει πίσω το εξώδικο που απέστειλε, επιχειρώντας να καθησυχάσει τα στελέχη του κόμματος λέγοντας πως «δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ με περαιτέρω νομικές ενέργειες».

Επί της διαδικασίας ο κ. Κασσελάκης είπε πως βρέθηκε χωρίς όρους στην Κουμουνδούρου για να συζητήσει και κάλεσε το κόμμα να διεξάγει ένα συνέδριο για όλους και να γίνει στην ώρα του, χωρίς επιλεκτική μεταχείριση.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε πως αναφορικά με την διαμαρτυρία του, λέγοντας πως η γρήγορη αντίδραση του κόμματος τον ικανοποίησε, με την δημοσιοποίηση των πέντε πόθεν έσχες με όρους ισονομίας. Κάλεσε δε τη γραμματεία να προβεί σε έρευνα για τη διαρροή του πόθεν έσχες, η οποία ήταν επιλεκτική και στοχευμένη για να αμαυρώσει το πρόσωπό του.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις Κασσελάκη:

Δηλώσεις Κασσελάκη

Πολάκης: Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν, θέλω να νικήσω

«Ήρθα στην ώρα μου τίμησα αυτα που είχα πει, προσπάθησα να προσφέρω στην πορεία προς το συνέδριο. Οι συνυποψήφιοι μου – έθεταν ως προϋπόθεση την απόσυρση του εξώδικου. Το ίδιο έκανα και εγώ», είπε ο Παύλος Πολάκης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Όπως καταδίκασα την επιλεκτική διαρροή, που δεν έχει πια κανένα νόημα γιατί και τα 5 είναι δημόσια. Είπα και εγώ στον Κασσελάκη να το αποσύρει. Δήλωσε ότι δεν θα το κάνει. Είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δικαστικές διώξεις, είναι και αυτό ένα προχώρημα», πρόσθεσε.

«Με βάση αυτά ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επί της ουσίας συζήτηση. Αποχώρησε. Ο Φάμελλος δεν ήρθε και αυτός είχε βάλει το ζήτημα της απόσυρσης του εξώδικου», συμπλήρωσε.

«Εγώ έχω να πω ότι το πολιτικό σχέδιο για έναν ΣΥΡΙΖΑ του 5% που θα ασχολείται με τα δικαιώματα ή ενός που θα γίνει προσαρτήματα μιας κυβέρνησης δεν με αφορά και δεν πρόκειται να υπάρξει», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το εξώδικο που θα τεθεί στην ΚΕ το Σάββατο, ο Παύλος Πολάκης δήλωσε: «Είναι δικός τους λογαριασμός. Εγώ θα εκτιμήσω την στάση μου σε σχέση με την παρουσία μου στην Κεντρική Επιτροπή. Εγώ όπως έχω πει δημόσια δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν. Θέλω να τους νικήσω».

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη:

Δήλωση του Πολάκη (1)

Δήλωση του Πολάκη (2)

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει με τα πόδια μέχρι τον έκτο και πέρασε από τα γραφεία να χαιρετήσει τους εργαζόμενους και τα στελέχη στα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Είσοδος Κασσελάκη (1)

Είσοδος Κασσελάκη (2)

Τους Πολάκη, Κασσελάκη συνόδευσαν οι διευθυντές τους, Πλούταρχος Ψωμιάδης και Μανώλης Καπνισάκης αντίστοιχα. 

Δείτε φωτογραφίες, η άφιξη Πολάκη, μία ώρα περίπου πριν την προγραμματισμένη συνάντηση:

Ειδήσεις σήμερα:

Πριν 2 χρόνια μίλησαν ανοιχτά τα δύο αδέλφια για όσα είχαν τραβήξει από τον 28χρονο ξάδερφό τους – Οι καταθέσεις για το έγκλημα στην Κυψέλη

Παγκόσμια ημέρα κατά της θανατικής ποινής – Το «Γουδί» καταργήθηκε το Μιζούρι συνεχίζει

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν νεκρός επί τουλάχιστον 5 ώρες μέσα στην πισίνα – Θρήνος για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Related posts

Προκαλεί η Τουρκία την παραμονή της 50ής επετείου από την εισβολή στην Κύπρο: «Μπορεί να έρθω ξαφνικά μια νύχτα»

timesadmin

Δημητρακόπουλος: Οι 6 φρεγάτες που εκσυγχρονίστηκαν με υπογραφή Παπαντωνίου, μέχρι σήμερα φυλάττουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας

timesadmin

Αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης προανήγγειλε για το 2024 ο Άδωνις Γεωργιάδης

timesadmin

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Το έγκλημα των Τεμπών είναι προσωπική υπόθεση όλων

protothema.gr

Γεωργιάδης: Ζητά «καλόπιστη συνεννόηση» από τους ιδιώτες γιατρούς αλλά προαναγγέλλει επίταξη των υπηρεσιών τους

timesadmin

ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη: Δεν θα σταματήσούμε να θέτουμε ερωτήματα και να ζητάμε απαντήσεις

timesadmin