Κασσελάκης:-Δεν-πρόκειται-να-ταλαιπωρήσω-νομικά-τον-ΣΥΡΙΖΑ-–-Να-γίνει-έρευνα-από-το-κόμμα-για-τη-διαρροή-του-«πόθεν-έσχες»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά τον ΣΥΡΙΖΑ – Να γίνει έρευνα από το κόμμα για τη διαρροή του «πόθεν έσχες»

Κασσελάκης: Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά τον ΣΥΡΙΖΑ – Να γίνει έρευνα από το κόμμα για τη διαρροή του «πόθεν έσχες»

πολιτική

Κασσελάκης

«Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Παύλο Πολάκη στην Κουμουνδούρου.

«Με λυπεί η απουσία των άλλων που έχουν δηλώσει πρόθεση για υποψηφιότητα. Έπρεπε να ήμασταν όλοι εδώ χωρίς προϋποθέσεις και να έχουμε έναν διάλογο για την ομαλή πορεία του κόμματος στην εκλογή προέδρου και επίσης για τη διεξαγωγή ενός συνεδρίου που θα πρέπει να γίνει στην ώρα του και να χωρά όλους τους συνέδρους, όχι επιλεκτική μεταχείριση», είπε ο κ. Κασσελάκης.

Αναφερόμενος στο εξώδικο που απέστειλε για τη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες του, ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Το περιεχόμενο έχει σε μεγάλο βαθμό ικανοποιηθεί ήδη από τη γρήγορη αντίδραση του κόμματος με τη δημοσιοποίηση και των υπολοίπων πόθεν έσχες με τους συνταγματικούς όρους της ισονομίας και της ισότιμης μεταχείρισης των πολιτών, όπως θα έπρεπε να γίνει εκ των προτέρων.  Είναι σημαντικό να προβεί η γραμματεία σε έρευνα για τη διαρροή, ήταν μια επιλεκτική διαρροή στοιχείων».

«Δεν έχω θέμα με επιθέσεις, αλλά υπάρχουν μερικές φορές που κάποιοι πρέπει να θέσουν κάποια όρια. Δεν πρόκειται να ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα… », τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

Related posts

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Ανδρουλάκης τοξικοποιεί το κλίμα, το ντιμπέιτ να μην γίνει με σημαδεμένους όρους

protothema.gr

Στέφανος Κασσελάκης:Eπισκέφθηκε τη Δήλο και επιτίθεται στον Άδωνι γιατί τον καταγγέλλει η ΕΣΗΕΑ για την Αυγή

timesadmin

Κωνσταντοπούλου για φήμες χωρισμού από Καραναστάση: Είναι κανιβαλικό, θέλουν να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας

protothema.gr

Παύλος Πολάκης: Ακούστε τον να θέτει θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ και να προαναγγέλλει υποψηφιότητα – «Χρειάζονται άμεσα αλλαγές» είπε

timesadmin

Τσούνης: Η Ελλάδα είναι μια χώρα σε μια στρατηγική θέση

wp-needuser

Παππάς στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Ιστορικό χρέος η υπεράσπιση της κυβέρνησης Τσίπρα – Αιχμές για τα social media

timesadmin