Κασσελάκης:-Αυτό-είναι-το-e-mail-με-τις-προτάσεις-προς-την-Αχτσιόγλου-–-«Δεν-μου-απάντησε-ποτέ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης: Αυτό είναι το e-mail με τις προτάσεις προς την Αχτσιόγλου – «Δεν μου απάντησε ποτέ»

Την ύπαρξη ενός μέιλ που έστειλε στην Έφη Αχτσιόγλου, λίγο αφότου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, αποκάλυψε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο βίντεο, στο οποίο της άσκησε δριμεία κριτική, ζητώντας από την άλλη να πέσουν οι τόνοι.

Το μέιλ, σύμφωνα με το στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο κ. Κασσελάκης εστάλη στις 11 Ιουλίου. Ο ίδιος είπε ότι ήθελε «να συνδράμει» στον αγώνα της. Με εξαίρεση την εισαγωγή, οι προτάσεις γράφονται όλες στα αγγλικά, κάτι για το οποίο ο κ. Κασσελάκης ζητά «συγγνώμη».

«Είμαι αναγκασμένος να πω ότι στην Έφη Αχτσιόγλου απευθύνθηκα τον Ιούλιο λίγο μετά την υποψηφιότητά της. Στέλνοντας προτάσεις, για να βάλει, αν ήθελε στο πρόγραμμά της. Να συνδράμω. Να συζητήσουμε. Να είμαι παρών. Είναι σ’ αυτό εδώ το χαρτί το οποίο δημοσιοποιώ Δεν μου απάντησε ποτέ. Είναι δικαίωμά της. Όμως εγώ θεώρησα ηθική μου υποχρέωση να συνεισφέρω στον αγώνα της. Δεν είχα κανένα αυτοσκοπό για αυτοπροβολή. Ήθελα το «μαζί» και δεν το βρήκα, είπε στο βίντεο.

Κάνω έκκληση. Χαμηλώστε τους τόνους. Ψηφίστε όποιον θέλετε την Κυριακή. Νιώστε την ανάγκη του διπλανού σας να ψηφίσει το αντίθετο από εσάς.
Είμαστε ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.
Σπουδαία λέξη.
Δεν τη σκορπάμε.
Από τη Δευτέρα θα μας ενώνει.
Αυτή η λέξη είναι η χαραγμένη Αριστερά στην καρδιά μας. pic.twitter.com/Dz5YHo27pC

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 22, 2023

Ο κ. Κασσελάκης γράφει στο mail ότι στέλνει τις ιδέες του όπως υποσχέθηκε. Μεταξύ άλλων προτείνει ελαφρύνσεις στη φορολογία εισοδήματος για μισθωτούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, φορολογικά κίνητρα για εταιρείες που είτε δίνουν δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών για εργαζόμενους, είτε μετεγκαθίστανται εκτός Αθηνών, μεταρρυθμίσεις στο σύστημα δικαιοσύνης και αλλαγές στον τρόπο επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

kasselakis_protaseis1

Αναλυτικά, το μέιλ γράφει:

«Όπως υποσχέθηκα… Οι ιδέες μου (στα Αγγλικά, ζητώ συγνώμη!) για να τις σκεφτείς και με χαρά να τις αναλύσουμε ως προς την πλατφόρμα όπως επιθυμείς.

-Ελαφρύνσεις στη φορολογία εισοδήματος για τους μισθωτούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα

-Σημαντικά φορολογικά κίνητρα για εταιρείες που δημιουργούν δεξαμενές δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών για τους εργαζομένους και για εταιρείες που μετεγκαθίστανται εκτός της περιοχής της Αθήνας.

-Δραστικές μεταρρυθμίσεις του συστήματος δικαιοσύνης: Επιβολή προθεσμίας 3 ετών για την έκδοση αποφάσεων σε εμπορικές διαφορές, δυνατότητα εξ αποστάσεως εκπροσώπησης από δικηγόρους, απαίτηση όλες οι υποθέσεις δημόσιων πόρων, υπεξαίρεσης να τίθενται σε συζήτηση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο εντός 3 ετών, όλα αυτά με πλήρη στελέχωση της διοικητικής υποστήριξης.

Related posts

Νίκος Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προσαρμόσει το κράτος στις νέες συνθήκες της κλιματικής αλλαγής

timesadmin

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Τρίτο κόμμα ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ, σε απόσταση μιας μονάδας το ΚΚΕ

timesadmin

Δημήτρης Βίτσας μετά τη διαγραφή του: Δεν έχω καμία διάθεση να φύγω από τον ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin

Eικόνες «αποκάλυψης» από τις επιχειρήσεις των Chinook στις φωτιές – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μικρή μειοψηφία ενάντια στις ταυτότητες – Τι έγραψε για πυρκαγιές και οικονομία

timesadmin

Γιάννης Σαρακιώτης: Θα σεβόμουν την άποψη του Κούλογλου αν είχε παραδώσει την έδρα, να ξέρουμε το μπόι μας

timesadmin