Καλλιστώ-Βαρδή:-Απαντά-για-πρώτη-φορά-στα-λεγόμενα-των-δύο-πρώην-συζύγων-του-πατέρα-της
LIFESTYLE

Καλλιστώ Βαρδή: Απαντά για πρώτη φορά στα λεγόμενα των δύο πρώην συζύγων του πατέρα της

Την απάντησή της στις δύο πρώην συζύγους του αείμνηστου πατέρα της, Αντώνη Βαρδή θέλησε να δώσει η Καλλιστώ Βαρδή. Η κόρη του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή και συνθέτη παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Η ίδια απάντησε στις δύο κυρίες μετά από τον σάλο που προκλήθηκε στο πλαίσιο της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής για τον πατέρα μου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Πήρα πολλή χαρά, έγινε κάτι μεγαλοπρεπές, όπως πραγματικά του αξίζει. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο για έναν πατέρα να πει την έκφραση «ευχή και κατάρα στα παιδιά μου». Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, ούτε γραπτά, ούτε προφορικά.

Επίσης, όταν έφυγε ο πατέρας μου από τη ζωή, εγώ, ο αδελφός μου και η σύζυγός του πήγαμε το 2015 στη δισκογραφική του εταιρεία τότε για να διοργανώσουμε συναυλία για εκείνον. Οπότε, ήμασταν και οι τρεις πολύ θετικοί σε αυτό, γιατί ήταν όνειρο ζωής του», περιγράφει η Καλλιστώ Βαρδή.

BARDH2.jpg

Για τις δηλώσεις της τελευταίας συζύγου του πατέρα της, αναφέρει: «Ο χαρακτήρας της Φιλοθέης Μωβ άλλαξε ριζικά λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου από τη ζωή και αμέσως μετά τον θάνατό του. Είχε μία τρομακτική άρνηση, όταν εκείνος ήταν πολύ βαριά άρρωστος με πνευμονία, να τον πάμε σε νοσοκομείο.

(Η Φιλοθέη Μωβ) έγινε ένας άλλος άνθρωπος, ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Θεωρώ ότι εγώ και ο αδελφός μου είμαστε πολύ τίμιοι απέναντί της, παρότι τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι όπως τα ήθελε ο πατέρας μου. Παρ’ όλα αυτά, επειδή τη θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο, ο αδελφός μου υπέγραψε για τον πολιτικό τους γάμο, σε μία φάση που ο πατέρας μου δεν ήταν σε θέση να πάρει ο ίδιος αποφάσεις για τη ζωή του».

BARDH23.jpg

Η απάντησή της για την επιλογή να μην καλεστεί η Χριστίνα Μαραγκόζη στην τιμητική συναυλία στη μνήμη του πατέρα της.

«Ο πατέρας μου με την κυρία Μαραγκόζη δεν μιλούσαν για πάρα πολλά χρόνια για δικούς τους λόγους. Οπότε, το 2016 που πήγε να γίνει μία ακόμα συναυλία, δεν είχε τη διάθεση να την καλέσει. Οπότε, εγώ και ο αδελφός μου πολύ απλά ακολουθήσαμε τα θέλω του.

Επειδή προς το τέλος του μπαμπά μου ήμασταν κάθε μέρα μαζί και η κυρία Μαραγκόζη δήλωσε ότι τότε έκαναν μία πολύ εγκάρδια συζήτηση, θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι υπήρξε συζήτηση αλλά δεν ήταν εγκάρδια, το αντίθετο. Ήταν άλλος ένας λόγος που δεν ήθελε να της ξαναμιλήσει», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Related posts

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ήταν στο κομοδίνο της μαμάς μου από τα 8 μου, μέχρι που έφυγε»

timesadmin

Σοκάρει η Λίντα Εβαντζελίστα: «O πρώην της την κακοποιούσε-Δεν με χτυπούσε στο πρόσωπο για να μην..»

timesadmin

Την Κυριακή με τη Realnews: Σκάναρε & κέρδισε με το PaduApp

timesadmin

Μελιτά-Μαργαρίτης: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο τους!

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/9/2023

timesadmin

Η Καίτη Γαρμπή αποθεώθηκε για την πόζα δεια χειρός Σχοινά

timesadmin