Κίνηση-στους-δρόμους:-Χαοτικό-μποτιλιάρισμα-τώρα-στους-δρόμους-που-οδηγούν-στο-Σύνταγμα
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους: Χαοτικό μποτιλιάρισμα τώρα στους δρόμους που οδηγούν στο Σύνταγμα

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κατευθύνονται προς το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Συντάγματος καθώς η πλειονότητα των δρόμων που οδηγούν εκεί είναι μποτιλιαρισμένοι. 

Συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στην άνοδο της Πειραιώς, στη Σταδίου, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος της Καλλιρόης έως και τον Άγνωστο Στρατιώτη, η άνοδος της Καλλιρόης μέχρι τη διασταύρωση με την Πετμεζά.  Παράλληλα μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Ηλιουπολέως από το ύψος της Ιόλης έως και την Αρδηττού. Ακόμη με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα από το ύψος του Χίλτον με κατεύθυνση τη Βουλή των Ελλήνων.

Άλλο ένα σημείο όπου παρατηρείται έντονο μποτιλιάρισμα είναι πέριξ του Κολωνακίου και συγκεκριμένα στις οδούς Κριεζιώτου, Ηρακλείτου, Πινδάρου, Βουκουρεστίου, καθώς και στη Λυκαβηττού μεταξύ Σόλωνος και Σκουφά. Επίσης μποτιλιάρισμα εντοπίζεται στην πλατεία Κολωνακίου με κατεύθυνση τη Βασιλίσσης Σοφίας όπως επίσης και στη Σπευσίππου, στην κάθοδο της Λουκιανού, στην Πλουτάρχου,  στην Πατριάρχου Ιωακείμ από το ύψος της Πλουτάρχου, στη Μαρασλή.

Την ίδια ώρα με αργές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην κάθοδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας από το ύψος της Γ.Α.Δ.Α έως και τον Άρειο Πάγο όπως επίσης στην άνοδο από το ύψος της Ιπποκράτους έως και το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Ακόμη μποτιλιαρισμένη είναι η κάθοδος της Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου έως και την πλατεία Μαβίλη.

traffic

Δείτε live την κίνηση εδώ

Related posts

Ηράκλειο: Ισόβια κάθειρξη σε πατέρα και γιο για τη δολοφονία του δεύτερου γιου της οικογένειας στη Θέρισσο

timesadmin

Kορωνοϊός: Του ζήτησε να φύγει από το σπίτι γιατί ήταν θετικός και αυτός την… χτύπησε!

timesadmin

Μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης Ελπιδοφόρου στην Ουκρανία

timesadmin

Κλοντιάνα Τσέλο: Σήμερα η απολογία της εικαστικού που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι

timesadmin

Βόλος: Πέθανε ανεμβολίαστος 48χρονος επιχειρηματίας

timesadmin

Εμβολιασμός: Στους 5 μήνες η τρίτη δόση – Καταγράφηκαν 100.000 νέες μολύνσεις σε 14 μέρες

timesadmin