Κίνα-Θερινό-Νταβός:-Σε-εξαιρετικό-επίπεδο-παραμένει-η-δυναμική-της-κινεζικής-κατανάλωσης
ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα-Θερινό Νταβός: Σε εξαιρετικό επίπεδο παραμένει η δυναμική της κινεζικής κατανάλωσης

Η δυναμική της Κίνας για την κατανάλωση παραμένει σε εξαιρετικό επίπεδο κι αναμένεται ότι θα έχει περαιτέρω αύξηση, ωθούμενη από τη ζήτηση προϊόντων, αλλά και από τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, σύμφωνα με τις απόψεις παρατηρητών στο φετινό θερινό Νταβός.

Με έναν πληθυσμό που ξεπερνάει το 1,4 δισεκατομμύριο κατοίκους, η Κίνα διαθέτει μία αχανή καταναλωτική αγορά, αλλά κι ένα πολυδιάστατο πεδίο κατανάλωσης προϊόντων, σύμφωνα με τον Τζέισον Ντινγκ στέλεχος διοίκησης των γραφείων της Bain & Company’s Greater China στην Κίνα.

Η Χάνα Κιού, υψηλόβαθμη αντιπρόεδρος και εκτελεστική διευθύντρια της PayPal για την Κίνα, υποστηρίζει επίσης την παραπάνω άποψη για την πολυδιάστατη δυναμική της κατανάλωσης στην κινεζική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι οι Κινέζοι καταναλωτές γίνονται όλο και πιο επιλεκτικοί καθώς αναζητούν τα καλύτερα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους.

- ---

Related posts

Βαρκελώνη: Νέα διαδήλωση κατά του υπερτουρισμού

wp-needuser

Αφγανιστάν: Ο ΟΗΕ εκφράζει την ανησυχία του για νομοσχέδιο των Ταλιμπάν το οποίο προβλέπει νέους περιορισμούς για τις γυναίκες

James Rollner

Ιταλία: Δίωξη κατά της υπουργού Τουρισμού για απάτη σχετική με επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης

timesadmin

Η Ρωσία προειδοποιεί για αντίποινα σε περίπτωση κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων

timesadmin

Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Tesla στην IFA 2024

protothema.gr

Η Γαλλία συνδράμει την Ελλάδα με ένα ελικόπτερο, 180 πυροσβέστες της Πολιτικής Προστασίας και 55 φορτηγά

protothema.gr