Κάτια-Δανδουλάκη:-«Αν-οι-ηθοποιοί-μου-ήθελαν-να-απεργήσουν-θα-μου-το-έλεγαν»
LIFESTYLE

Κάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»

Κάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»

Κάτια Δανδουλάκη: «Αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το έλεγαν»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε την Κυριακή η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ηθοποιός και θιασάρχης μίλησε για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην 48ωρη απεργία που πραγματοποίησαν την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση αναφορικά με τα εργασιακά δικαιώματα τους και τις αμοιβές.

«Θα σας έλεγα απόλυτη σιωπή. Είπα μία κουβέντα. Όταν βλέπω παιδιά με μηχανές (σ.σ. φωτογραφικές μηχανές ή τηλεοπτικές κάμερες) να περιμένουν έξω από το θέατρο και κάποιος από εμάς να τα προσπερνά, καίγεται η ψυχή μου. Θέλω πάντα μπορώ ή δεν μπορώ να σας μιλήσω. Δεν θα τα προσπεράσω ποτέ για να κρυφτώ. Περίμεναν από τον Alpha κι είπα αυτό που έπρεπε κι αισθανόμουν να πω. Έληξε το θέμα και μετά πρέπει να κρατήσεις μια σιωπή γιατί παίρνει ο ένας ένα κομμάτι και παίρνει ο άλλος ένα άλλο» είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού ρώτησε την Κάτια Δανδουλάκη, εάν οι ηθοποιοί της παράστασης που ήθελαν να απεργήσουν, θα μπορούσαν να της το εκφράσουν με την ηθοποιό να απαντά: «Βέβαια, αν οι ηθοποιοί μου ήθελαν να απεργήσουν θα μου το εξέφραζαν. Με το ζόρι θα έβαζα τα παιδιά να παίξουν; Αλίμονο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει. Είναι ένα πολύ σύνθετο κι ιερό θέμα. Επειδή λέγονται πάρα πολλά, προτιμώ να μην πω τίποτα. Για εμένα το θέατρο είναι ναός ψυχής. Θέλει πολλή προσοχή… Πρέπει πολύ ήρεμα και με πολύ σεβασμό να ενημερωνόμαστε κι από εκεί και πέρα όχι πολλά λόγια. Να πράττουμε…».

«Ηθοποιός είμαι. Δεν θα θέλω το καλό των ηθοποιών; (…) Οι σπουδές ήταν υποβαθμισμένες χρόνια. 20 χρόνια αυτό είναι το καθεστώς. Το να γίνει ανώτατη είναι καταπληκτικό, μεγάλη υπόθεση και θέλει πολλή δουλειά. Να ενημερωθούμε και το ίδιο θέλουμε όλοι βεβαίως. Δεν έχει αφαιρεθεί κάτι από κανένα, για αυτό σας παρακαλώ να το κλείσουμε εδώ και θα αρχίσουν να λένε το ένα και το άλλο. Απόλυτη σιωπή κι ας γίνει το καλύτερο. Υπήρχε περίπτωση να μου πούνε οι ηθοποιοί δεν θέλουν να παίξουν και να τους πω εγώ θα παίξετε με το ζόρι; Υπήρχε περίπτωση να κάνω αυτό το πράγμα σε άνθρωπο;» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Related posts

Εκτός Υπηρεσίας: Άρχισαν τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του ANT1

timesadmin

Παύλος Χαϊκάλης: Ράκος στην κηδεία του αδελφού του – Οι πρώτες δηλώσεις του

timesadmin

Survivor: «Έχουμε πλάνα, θα διώξουμε σύντομα τον Τάκη»

timesadmin

Λευτέρης Λαζάρου: Θα πει το “ναι” σε καθημερινή εκπομπή;

timesadmin

Ζαφείρης Μελάς: “Στην Αθήνα δεν έκανα ούτε έναν φίλο, δεν μπορούσα να συνεννοηθώ” – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Survivor: Γνωστός ποδοσφαιριστής φεύγει για Άγιο Δομίνικο

timesadmin