Κάλεσμα-Αδ.-Γεωργιάδη-για-επενδύσεις-στην-Ελλάδα-από-το-βήμα-του-32ου-greek-economy-summit
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάλεσμα Αδ. Γεωργιάδη για επενδύσεις στην Ελλάδα από το βήμα του 32ου Greek Economy Summit

“Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη” είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο 32ο Greek Economy Summit του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί στην χώρα και στις θεσμικές αλλαγές που πραγματοποιούνται, ενώ υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έχει καταστεί ελκυστικός επιχειρηματικός και επενδυτικός προορισμός.

Όπως τόνισε, η ψηφιοποίηση του δημόσιου τομέα και οι θεσμικές αλλαγές αναφορικά με την άρση εμποδίων, κάνουν πλέον τις συνθήκες φιλικές για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ενώ η καλή πορεία των οικονομικών μεγεθών της χώρας, παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε η πανδημία, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους επενδυτές.

“Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όσους θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Γίνονται σημαντικές αλλαγές. Η χώρα την τελευταία διετία έχει καταφέρει να προσελκύσει σημαντικές εταιρείες από το εξωτερικό, που προχώρησαν σε επενδύσεις όπως η Pfizer, η Cisco η Αmazon κτλ. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 1η θέση ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ στην απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ και αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία”, είπε ο υπουργός προσθέτοντας: “Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα, τα επόμενα χρόνια αναμένεται σημαντική ανάπτυξη”. 

- ---

Related posts

Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Μήλος οι τρεις νέοι προορισμοί αεροπορικού τουρισμού

timesadmin

Δ. Παπαλεξόπουλος: Είμαστε αντιμέτωποι με οξεία κρίση, σε περιβάλλον με μεγάλες αβεβαιότητες

timesadmin

Οι Έλληνες στρέφουν τον ενδιαφέρον τους στα αυτοκίνητα υγραερίου, με τις πωλήσεις να σημειώνουν μεγάλη άνοδο

timesadmin

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση 12,1% του αριθμού των αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Ιανουάριο

timesadmin

ΕΛΣΤΑΤ: Άλμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο το α’ τρίμηνο του 2021

timesadmin

Άμεσες ρυθμίσεις στην αγορά ενέργειας με τελικό ορίζοντα μειώσεις των φόρων ζητά ο ΣΒΑΠ

timesadmin