Ιωάννα-Σουλιώτη-για-real-housewives:-Ήρθε-η-ώρα-να-μάθει-ο-κόσμος-και-την-άλλη-μου-πλευρά
LIFESTYLE

Ιωάννα Σουλιώτη για Real housewives: Ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος και την άλλη μου πλευρά

Η Ιωάννα Σουλιώτη ετοιμάζεται και πάλι να μας απασχολήσει με το «Real housewives», που επιστρέφει σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

-Ετοιμάζεσαι για το νέο κύκλο του «Real housewives»; Αληθεύει ότι σου έχει γίνει πρόταση για την τηλεοπτική σου επιστροφή;

Ιωάννα Σουλιώτη: Οι εξαντλητικές δίαιτες, τα μπότοξ και η σχέση με το χρόνο

Δεν έχω υπογράψει ακόμα, έχουμε συζητήσει και με την παραγωγή και με τον κύριο Λεβέντη. Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε στον ΑΝΤ1 ή σε κάποιο άλλο κανάλι. Νιώθω ενθουσιασμένη που θα γίνει και πάλι το συγκεκριμένο ριάλιτι. Πάντοτε όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι εάν θα το ξαναέκανα, έλεγα «ναι θα το τολμούσα πάλι». Οπότε όταν ήρθε η πρόταση, δεν το πολυσκέφτηκα, είπα ότι αν είναι και τα υπόλοιπα κορίτσια, «ναι θα το ξανακάνω».

ioannasoulioti_original_1661884690_2916422619835213598_177749396.jpg

-Θα δούμε κάτι διαφορετικό από τον πρώτο κύκλο;

Θα είμαστε όπως ήμασταν και τότε, έξι συν δυο κορίτσια, γιατί θέλουν να προστεθεί «νέο αίμα». Δυναμικές προσωπικότητες και συμβάντα τα οποία γίνονται αυθόρμητα και χωρίς να τα προκαθορίσει κανείς. Πιστεύω ότι θα διασκεδάσει πολύ ο κόσμος και θα είναι ένα ριάλιτι που θα το βλέπει ευχάριστα το κοινό. Μην ξεχνάς ότι το συγκεκριμένο ριάλιτι στην Αμερική προβάλλεται για πάρα πολλά χρόνια.

ioannasoulioti_original_1701325870_3247279220126135461_177749396.jpg

-Τώρα πλέον είσαι μια μητέρα που έχουν φύγει τα παιδιά της για σπουδές. Τι καινούργιο θα έχεις να μας δείξεις μέσα από «Real housewives»;

Ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος και την άλλη μου πλευρά. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τη Yoga και τις ολιστικές θεραπείες, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να δείξω στο κοινό. Επίσης να σου αναφέρω με την ευκαιρία ότι διοργανώνω τριήμερα ευεξίας στο ξενοδοχείο «Μάνα» Αρκαδίας αυτήν την εποχή και το καλοκαίρι στη Μύκονο και στη Σκιάθο. Το κάθε είδος γιόγκα βοηθάει διαφορετικά στο άγχος, στην πίεση, σε μυοσκελετικά προβλήματα, στην ενέργεια, διώχνει φοβίες και άλλα πολλά. Όλα αυτά ξεκινούν από μέσα μας και η γιόγκα βοηθάει πολύ να βρεις την ισορροπία σου, οπότε αυτό έχει αντίκτυπο και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Πηγή Λοιπόν

Related posts

Σάκης Κατσούλης: «Νιώθω έτοιμος να γίνω μπαμπάς» – Τι αποκαλύπτει το ζευγάρι για την οικογένειά του

timesadmin

Γιάννης Βαρδής: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Τηλεκάρτα»

timesadmin

Μάρω Κοντού: Η ηλικία, οι γάμοι & σπάνιες φωτό από τα παιδικά χρόνια! Η εικόνα της από τότε έως τώρα

timesadmin

Στέλιος Κουδουνάρης σε Νικολίνα στο «My Style Rocks»: Δεν θα μπορούσες να έχεις χειρότερα μαλλιά σήμερα

timesadmin

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Είναι fan του Τσιτσιπά – Τον «τσακώσαμε» στο Καλλιμάρμαρο

timesadmin

Ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας και το ανακοίνωσε στο Mega Καλημέρα

timesadmin