Θεοδώρα-Τζάκρη:-«Η-συνεδρίαση-της-ΚΕ-για-αποκλεισμό-Κασσελάκη-δυναμιτίζει-την-εκλογική-διαδικασία-κι-οδηγεί-σε-διάλυση-τον-ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Τζάκρη: «Η συνεδρίαση της ΚΕ για αποκλεισμό Κασσελάκη δυναμιτίζει την εκλογική διαδικασία κι οδηγεί σε διάλυση τον ΣΥΡΙΖΑ»

Θεοδώρα Τζάκρη: «Η συνεδρίαση της ΚΕ για αποκλεισμό Κασσελάκη δυναμιτίζει την εκλογική διαδικασία κι οδηγεί σε διάλυση τον ΣΥΡΙΖΑ»

πολιτική

Τζάκρη

Έκκληση απηύθυνε η Θεοδώρα Τζάκρη στη διάρκεια της τοποθέτησής της στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποφευχθεί η σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής με μοναδικό σκοπό τον αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενη προς τους Νίκο Παππά, Ράνια Σβίγκου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μαρία Κουβέλη και Γιώτα Μπελώνη, η κα Τζάκρη ανέφερε πως «η εν λόγω απόφαση για συνεδρίαση της ΚΕ με θέμα τον διοικητικό αποκλεισμό του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές προφανώς δυναμιτίζει την εκλογική διαδικασία κι οδηγεί σε διάλυση τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σημείωσε, επίσης, ότι «στις οκτώ παραδοσιακές ακραίες σχισματικές φωνές της ΠΓ προστέθηκαν κι άλλοι 5 εκ των ενδιαμέσων, ο πρόεδρος της ΚΟ, Νίκος Παππάς, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγγου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Μαρία Κουβέλη και η Γιώτα Μπελώνη, που με πρόσχημα το εξώδικο προσχώρησαν στο μπλοκ αυτό».

«Σε αυτούς τους 5 λοιπόν απευθύνομαι και ζητώ να το ξανασκεφτούν και να το μαζέψουν. Ιδιαιτέρως θεωρώ ότι οι δύο νομικοί εξ αυτών δεν μπορεί να υποστηρίζουν την περιστολή των πολιτικών δικαιωμάτων κάποιου, αν κι εφόσον αυτός ασκήσει κάποιο νόμιμο δικαίωμα του, όπως εν προκειμένω ήταν η εξώδικη διαμαρτυρία. Πρόκειται για νομικό σολοικισμό και πριν από όλα βουλευτές, στελέχη, μέλη, του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουμε επιστήμονες», πρόσθεσε.

Η Θεοδώρα Τζάκρη, απευθυνόμενη στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας είπε: «Όσοι εξ υμών το θεωρείτε ως μείζον θέμα μπορείτε να πάρετε και τις σχετικές πολιτικές πρωτοβουλίες, με τελικό όμως στόχο τον κατευνασμό, αλλά και σύμφωνα πάντα με τα όσα ο καθείς/καθεμία πιστεύει».

«Κάνω λοιπόν έκκληση στην σωφροσύνη ανθρώπων που σέβονται την πορεία τους και την υστεροφημία τους. Δεν έχω τίποτα να περιμένω από ανθρώπους που θέλουν να διαλύσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι ικανοί για όλα και για την χρήση κάθε διοικητικού μέτρου για να εξοβελίσουν την λαϊκή βούληση και να αποφύγουν την αυστηρή της κρίση. Υπάρχει η ανάγκη ενός modus vivendi ανάμεσα στη προφανή κασσελακική πλειοψηφία της βάσης και στην αντικασσελακική πλειοψηφία της ΚΕ», κατέληξε.

Related posts

Κασσελάκης για Σπηλιωτόπουλο: Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου – Θα πρέπει να με διώξει ο ίδιος ο Μητροπολίτης Κέρκυρας από την Εκκλησία το Πάσχα

protothema.gr

Μαξίμου: Αναζητείται ο αντικαταστάτης του Μπρατάκου – «Μοιράζονται» οι αρμοδιότητες του Παπασταύρου

wp-needuser

Άρης, «ο αρχηγός των γαλάζιων» του ΣΥΡΙΖΑ: Η μεταγραφή Σπηλιωτόπουλου, οι δημοσκοπήσεις και το μούδιασμα

timesadmin

Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή το τελικό μέρος του σχεδίου πλήρους ιδιωτικοποίησης του ΕΣΥ

protothema.gr

Δημοσκόπηση Interview για ΠΑΣΟΚ: Ο Δούκας προηγείται του Ανδρουλάκη – Ποιος κερδίζει στον β’ γύρο

timesadmin

Σπηλιωτόπουλος: Ίσως είναι πρόωρο να εγκαταλείψει ο Δούκας τον δήμο της Αθήνας χωρίς να έχει επιδείξει έργο

timesadmin