Θανάσης-Ευθυμιάδης:-Η-απάντηση-στη-Δέσποινα-Μοίρου-για-το-εργασιακό-bullying
LIFESTYLE

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η απάντηση στη Δέσποινα Μοίρου για το εργασιακό bullying

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” απάντησε στην Δέσποινα Μοίρου και στις κατηγορίες περί εργασιακού bullying.

“Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί απλώς κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί σε αυτή τη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δεν κοιταχτήκαμε στα μάτια, δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας. Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του, απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε» υποστήριξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Η Δέσποινα Μοίρου σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει: «Έχω φάει κι εγώ bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη, Όταν το έλεγα δέκα χρόνια πριν δεν με άκουσε κανείς. Δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, αλλά ναρκισσιστικού τύπου, να βγω από το επεισόδιο να μην του πάρω τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά. Είχε συμβεί το ξύλο στους Μουσουλμάνους στη Θράκη και εκείνος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν όντως έχει ξαναγεννηθεί, έχει κάνει delete σε όσα έχει κάνει θα του πω μπράβο».

Related posts

X Factor: Μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό

timesadmin

Η Ρωσία αποκλείστηκε από την Eurovision

timesadmin

Μαίρη Συνατσάκη: Κρίθηκε και απολογήθηκε και για τα νύχια της

timesadmin

ΕΡΤ: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη»

timesadmin

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Η νέα κωμική σειρά του Mega

timesadmin

Εκτός MasterChef για δεύτερη ημέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

timesadmin