Θάνατος-3χρονης-στο-Ιπποκράτειο:-Έπρεπε-να-είχε-μεταφερθεί-πολύ-νωρίτερα-στη-ΜΕΘ-δηλώνει-ο-δικηγόρος-της-οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 3χρονης στο Ιπποκράτειο: Έπρεπε να είχε μεταφερθεί πολύ νωρίτερα στη ΜΕΘ δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας

Παραδόθηκε σήμερα στην οικογένεια ο ιατρικός φάκελος της 3χρονης Κατερίνας που κατέληξε την 1η Μαΐου

στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.  Η 3χρονη είχε νοσηλευτεί για 11 ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου πριν κρίνουν οι γιατροί ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο για να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία οι εξετάσεις που έγιναν στις 30 Απριλίου και περιλαμβάνονται στο φάκελο που παραδόθηκε από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, δείχνουν ότι η κατάστασή της 3χρονης ήταν πολύ βαριά μια ημέρα πριν αποφασιστεί να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο, όπου κατέληξε.

«Τα αποτελέσματα αυτά παραδόθηκαν στις 20:52 στις 30 Απριλίου, παραμονή του θανάτου της 3χρονης. Με βάση τις αιματολογικές η κατάστασή της ήταν πολύ βαριά, έδειχνε ότι το παιδί ήταν στα τελευταία του. Αλλά μεταφέρθηκε την επόμενη ημέρα στο Ιπποκράτειο και κατέληξε σε δυο ώρες» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάς, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει μεταφερθεί νωρίτερα η μικρή Κατερίνα.

«Θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί πολύ νωρίτερα στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου. Με αυτή την εικόνα που βλέπουμε στις εξετάσεις, έπρεπε να μπει νωρίτερα στη ΜΕΘ για να τύχει ειδικευμένης αντιμετώπισης» σημειώνει.

Ποια είναι η αρχική αιτία;

Τις 101 σελίδες του ιατρικού φακέλου μελετά η ιατροδικαστής και τεχνική σύμβουλος της οικογενείας Κατερίνα Αποστολίδου για να καταλήξει σε πόρισμα. «Σαφώς ψάχνουμε την αρχική αιτία που επιδεινώθηκε η υγεία του παιδιού αλλά και τον λόγο που χρειάστηκε η εισαγωγή του. Αναζητούμε απαντήσεις αλλά ήδη διαμορφώνουμε μια εικόνα από τον ιατρικό φάκελο» επισημαίνει ο κ. Διαλυνάς.

Ψάχνουν απαντήσεις σε συγκεκριμένες εξετάσεις στο Ιπποκράτειο

Μια συγκεκριμένη εξέταση που έγινε στο Ιπποκράτειο αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 3χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο Νίκο Διαλυνά. Χωρίς να αποκαλύψει τι έχει εντοπιστεί από μια συγκεκριμένη εξέταση, ανέφερε πως ζήτησαν περισσότερα έγγραφα από το νοσοκομείο.

277857140-373425551503987-6945627385310976869-n-gv1XY

«Σήμερα στείλαμε ηλεκτρονικά αιτήματα προς το Ιπποκράτειο για όλες τις εξετάσεις που έγιναν αλλά και στο ΑΧΕΠΑ, όπου έγινε βιοψία στο μυελό των οστών. Το κάναμε αυτό γιατί διαπιστώσαμε από τα έγγραφα και τον ιατρικό φάκελο κάποιες εξετάσεις που θα ρίξουν φως στο μυστήριο. Είναι πολύ σημαντικές οι εξετάσεις από το Ιπποκράτειο» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Related posts

Έφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός παραολυμπιονίκης Χρήστος Αγγουράκης

timesadmin

Παρουσιάστηκαν τα νέα κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

timesadmin

Ηγουμενίτσα: Το ψυγείο φορτηγού ήταν γεμάτο λαθραία τσιγάρα

timesadmin

Χιονίζει στην Πάρνηθα, απαγορεύεται η κυκλοφορία από το ύψος του τελεφερίκ

timesadmin

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε λιγότερο από 4 ώρες – Ξεκινούν 15 Μαΐου τα δρομολόγια οι νέες αμαξοστοιχίες

timesadmin

Διάρρηξη σε κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη – Άρπαξαν μετρητά και κρέατα

timesadmin