Θάνατος-παιδιών-στην-Πάτρα:-Πολλές-οι-συμπτώσεις-στην-υπόθεση,-θεωρώ-ότι-είναι-εγκληματική-ενέργεια,-λέει-ο-Κατερινόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πολλές οι συμπτώσεις στην υπόθεση, θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια, λέει ο Κατερινόπουλος

Ο επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την υπόθεση των θανάτων τριών παιδιών στην Πάτρα που βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες.

«Δεν μπορώ να πειστώ ότι οφείλεται σε κάποια αίτια ιατρικά γιατί υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, τα οποία έβαλα και συνεχίζω να βάζω και στα οποία πρέπει να δώσουν απαντήσεις και η αστυνομία και οι επιστήμονες. Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια» επισήμανε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

«Δεν υπάρχει μια σαφέστατη μέχρι αυτή την στιγμή ιατροδικαστική εξέταση που να λέει ότι ο θάνατος οφείλεται σε συγκεκριμένο παθολογικό γεγονός. Εδώ έχουμε τρία παιδιά, τα οποία ισχυρίζονται κάποιοι ότι πιθανόν να υπάρχουν γονιδιακά προβλήματα και ο θάνατος να οφείλεται εκεί. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο η λογική λέει όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, ότι το πρώτο που θα ταξίδευε στους ουρανούς είναι το πρώτο παιδί κατά σειρά γεννήσεως, αλλά εδώ είναι το τελευταίο παιδί» πρόσθεσε.

«Οι θάνατοι των παιδιών έγιναν μέρες αργίας»

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο «όλοι οι θάνατοι αυτών των παιδιών έγιναν μέρες αργίας, σαββατοκύριακα, συμπτώσεις σοβαρές. Και δεν ήταν παρόντες οι γιατροί, άρα ήταν κάποια άτομα μόνα τους εκεί, δεν ξέρω ποιοι ήταν, μπορεί να είναι κάποιοι, μπορεί οι γονείς, οι συνοδοί αν για κάποιο λόγο βγήκαν, έστω και για έναν καφέ, κάποιοι να βρήκαν την ευκαιρία να διεισδύσουν στον θάλαμο να κάνουν εκείνο το οποίο έκαναν».

«Η εκτίμησή μου είναι ότι είναι ανθρώπινο χέρι. Κάποιες τοποθετήσεις ιατροδικαστών κρατάνε επιφυλάξεις. Ειδικά ο πρώτος λέει ότι πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις που δεν είχαν γίνει, γιατί τότε δεν υπήρχαν τα ίδια δεδομένα».

«Οδηγούμαστε στην κατεύθυνση ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Δεν ξέρω ποιος είναι ο δράστης. Θέλω να πιστεύω ότι πολύ σύντομα οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Αττικής που διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία θα καταλήξουν, σε συνεργασία πάντα και με τους επιστήμονες» ανέφερε τέλος ο κ. Κατερινόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:Eρχεται το car wallet: Αδεια, δίπλωμα οδήγησης και point system στο κινητόSurvivor: Οι τρεις Διάσημοι του τάκου και η… φωτιά στους «κόκκινους» που δεν έσβησε ούτε με τη βροχή – Δείτε βίντεοΜπάιντεν: Βάζει στο στόχαστρο την οικονομική δραστηριότητα στις περιοχές των φιλορώσων αυτονομιστών

Related posts

Γάμος στην Τζια για την οικογένεια Μητσοτάκη – Ποιοι έδωσαν το «παρών»

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Πισίνες μέσα στη θάλασσα, βοτανικός κήπος και βόλτα για μπάνιο στον Θερμαϊκό το 2030

timesadmin

Ρήτρα αναπροσαρμογής: Ενώσεις Καταναλωτών δίνουν μάχη για να μην αναβληθεί η πρώτη συλλογική αγωγή

timesadmin

Κλοντιάνα Τσέλο: Η 12χρονη αφόπλισε τη μητέρα της λέει ο δικηγόρος του οφθαλμίατρου

timesadmin

Άρση περιοριστικών μέτρων ζήτησε ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

timesadmin

Σχολή Εθνικής Άμυνας: Έντεκα θέσεις φοίτησης πολιτικών υπαλλήλων

timesadmin