Η-teleperformance-ενώνει-τις-δυνάμεις-της-με-την-kore.ai-για-να-αναβαθμίσει-την-εξυπηρέτηση-πελατών-μέσω-προηγμένων-λύσεων-ai
ΥΓΕΙΑ

Η Teleperformance ενώνει τις δυνάμεις της με την Kore.ai για να αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση πελατών μέσω προηγμένων λύσεων AI

Η Teleperformance, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή Digital Business Services, έγινε ο platinum partner της Kore.ai, μιας εταιρείας που πρωταγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της τεχνολογίας, ειδικότερα στο conversational και generative AI.

Ως παγκόσμιος reseller και συνεργάτης διαχειριζόμενων υπηρεσιών της Kore.ai, η Teleperformance, με την πλατφόρμα TP Infinity, θα αξιοποιήσει την Experience Optimization (XO) Platform V11.0 της Kore.ai, για την ανάπτυξη λύσεων conversational ΑΙ, με στόχο να βοηθήσει τους συνεργάτες της να ισχυροποιήσουν τη σχέση τους με τους πελάτες τους.

Η πλατφόρμα TP Infinity συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία με την εξειδίκευση στον σχεδιασμό συνομιλιών, υπό την καθοδήγηση μιας ομάδας πιστοποιημένων εμπειρογνωμόνων από το Conversational Design Institute. Αυτή η ολιστική προσέγγιση εξασφαλίζει προηγμένο αυτοματισμό που θα έχει ως αποτέλεσμα έναν ουσιαστικό, πελατοκεντρικό διάλογο. Με την υποστήριξη των συμβούλων στρατηγικής CX, η TP Infinity βοηθά τους πελάτες να αξιοποιήσουν τη βραβευμένη πλατφόρμα της Kore.ai, διασφαλίζοντας εξατομικευμένες επικοινωνιακές εμπειρίες που λειτουργούν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μέσω της εταιρικής πλατφόρμας, χωρίς κώδικα, της Kore.ai, η TP Infinity θα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προηγμένους εικονικούς βοηθούς, οι οποίοι θα τροφοδοτούνται από μοντέλα generative AI και μεγάλα γλωσσικά μοντέλα LLM, για την κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά, σε περιπτώσεις στις οποίες το customer experience, οι αυτοματοποιημένες και οι προσωποποιημένες λύσεις βασίζονται στο user experience.

Η TP Infinity αποτελείται από περισσότερους 3.000 σύμβουλους, εξειδικευμένους συνεργάτες στην ανάλυση δεδομένων, λάτρεις της τεχνολογίας, δημιουργικούς ανθρώπους και γκουρού των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε 20 χώρες στη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία, οι οποίοι ενώνονται με έναν κοινό σκοπό: να εξελίξουν τις υπηρεσίες CX.

Μάθετε περισσότερα για την πλατφόρμα TP Infinity εδώ.

Μάθετε περισσότερα για την Kore.ai εδώ.

- -

Related posts

Τα νέα emojis που έρχονται στα iPhones – Ξεχωρίζουν το μικρό μανιτάρι και οι ουδέτερες οικογένειες

timesadmin

Η ανεξήγητη απώλεια βάρους συνδέεται με υψηλότερα πσοστά καρκίνου [μελέτη]

timesadmin

«Τοξικό» για το σώμα το μπλε φως από λάμπες LED, κινητά – Ποιο είναι το αντίδοτο

timesadmin

Πνευμονικό οίδημα ή εμφύσημα; Τα συμπτώματα που πρέπει να διακρίνουμε

timesadmin

Καρκίνος της ουροδόχου κύστης: Η συνήθεια που αυξάνει τέσσερις φορές τον κίνδυνο

James Rollner

Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Υπό απειλή το δικαίωμα εκατομμυρίων Ευρωπαίων στην υγεία

James Rollner