Η-realnews-αυτής-της-Κυριακής
LIFESTYLE

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Media

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Τι αλλάζει στις προσλήψεις του Δημοσίου» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το νέο μοντέλο λειτουργίας του ΑΣΕΠ σύμφωνα με το νομοσχέδιο που καταθέτει η κυβέρνηση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με ποιες παρεμβάσεις επιταχύνονται οι διαδικασίες έτσι ώστε ο διορισμός των επιτυχόντων στους διαγωνισμούς να ολοκληρώνεται μέσα σε τέσσερις μήνες.

– Μειώνονται οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για τη διεκδίκηση θέσεων που προκηρύσσονται, αλλά και για την ανάληψη καθηκόντων από τους νεοπροσλαμβανόμενους.

– Με ποιο τρόπο θα καταργηθούν χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες για τον έλεγχο των φακέλων των υποψηφίων.

– Ποιοι περιορισμοί θα ισχύουν για όσους είχαν επιτύχει σε παλαιότερους διαγωνισμούς, αλλά δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη θέση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα 5 «αγκάθια» του διαλόγου με την Άγκυρα. Τα καυτά σημεία της ατζέντας των διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ Γεραπετρίτη και Φιντάν. Η Ελλάδα δέχεται να συζητηθεί μόνο η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας, ενώ η Τουρκία επιδιώκει να βάλει στο τραπέζι αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και γκρίζες ζώνες. Οι «κόκκινες» γραμμές που θέτει η Αθήνα για τη δυνατότητα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, για τη συνολική διευθέτηση όλων των θαλάσσιων συνόρων και για τη μη αναγνώριση του τουρκολιβυκού μνημονίου. Ποια είναι τα σενάρια για το καθεστώς διαιτησίας σε περίπτωση που ολοκληρωθεί ο ελληνοτουρκικός διάλογος.

– Ψηφιακή θυρίδα για όλους από την εφορία. Νέα εφαρμογή στην οποία θα καταχωρίζεται το αναλυτικό προφίλ των φορολογούμενων προωθεί η ΑΑΔΕ. Οι πληροφορίες που αφορούν τον κάτοχο κάθε ΑΦΜ και σήμερα είναι διάσπαρτες σε διαφορετικές υπηρεσίες και βάσεις δεδομένων θα ενσωματωθούν σε έναν ηλεκτρονικό φάκελο. Θα καταγράφονται τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία, τα δάνεια και οι ρυθμίσεις οφειλών. Με τη δημιουργία του φορολογικού προφίλ η εφορία θα αναλύει τη συμπεριφορά και τη φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και θα το χρησιμοποιεί ως εργαλείο για εκτεταμένες διασταυρώσεις και για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

– Τα σενάρια της Δευτέρας για το ΠΑΣΟΚ. Η στρατηγική του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα. Τι επιδιώκουν Παύλος Γερουλάνος και Αννα Διαμαντοπούλου.

– Έρχονται τα διζωνικά τιμολόγια ρεύματος. Οι αλλαγές στις χρεώσεις για 1,2 εκατ. νοικοκυριά.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Νίκος Παπαθανάσης, Νικόλας Φαραντούρης.

– Θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ: Το σοκ και τα αναπάντητα ερωτήματα.

– Κύκλωμα αιχμαλωσίας 52 γυναικών! Η « αποκαλύπτει το βούλευμα που παραπέμπει 26 κατηγορουμένους σε δίκη για τη μεγαλύτερη υπόθεση trafficking που έχει αποκαλυφθεί στην Ελλάδα.

– Φρίκη στην Κέρκυρα: Αποκάλυψε τους βιαστές της. Τα ονόματα των ανδρών που την κακοποιούσαν από την ηλικία των 12 ετών ανέφερε στην κατάθεσή της η νεαρή κοπέλα.

Related posts

Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό λίγο πριν γεννήσει το τρίτο παιδί της

timesadmin

MasterChef 2024 – Spoiler 29/4: Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

timesadmin

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης έχει περάσει από σαράντα κύματα αλλά δεν φοβάται να κολυμπήσει στα βαθιά»

timesadmin

Power of Love: Ενημερώθηκε για την αρρώστια του σκύλου του και ξέσπασε σε κλάματα – ΒΙΝΤΕΟ

wp-needuser

Η Μάγισσα: Το backstage της μονομαχίας του Μάρκου με τον Αντρέι – Συγκλονίστηκε το Twitter

timesadmin

Κώστας Μπίγαλης για τον Αντώνη Τουρκογιώργη: Θα τον θυμάμαι για πάντα

timesadmin