Η-paramount-θα-πληρώσει-$1,5-δισ.-για-να-διατηρήσει-τα-δικαιώματα-του-champions-league-στις-ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Η Paramount θα πληρώσει $1,5 δισ. για να διατηρήσει τα δικαιώματα του Champions League στις ΗΠΑ

Η Paramount Global ανανέωσε τα δικαιώματα προβολής των ποδοσφαιρικών αγώνων του Champions League στις ΗΠΑ σε μια συμφωνία αξίας άνω του 1,5 δισ. δολαρίων για έξι χρόνια, υπερδιπλασιάζοντας το μέγεθος του προηγούμενου συμβολαίου της σε μια ένδειξη της αυξανόμενης δημοτικότητας του αθλήματος στη χώρα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η ιδιοκτήτρια του δικτύου CBS και της υπηρεσίας streaming Paramount+ θα μεταδίδει το Champions League στο πλαίσιο μιας νέας συμφωνίας που θα διαρκέσει από το 2024 έως το 2030. Η Paramount θα καταβάλλει περίπου 250 εκατ. δολάρια ετησίως, από περίπου 100 εκατ. δολάρια ετησίως στο πλαίσιο της προηγούμενης συμφωνίας, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση του ζητήματος.

Η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, ή UEFA, επεδίωκε περίπου 2 δισ. δολάρια για διάστημα έξι ετών για τα δικαιώματα στην αγγλική και ισπανική γλώσσα μαζί, αλλά αποφάσισε να αναβάλει την πώληση των ισπανικών δικαιωμάτων επειδή η αγορά streaming για αυτό το κοινό είναι ακόμη στην αρχή της, είπαν οι πηγές. Η TelevisaUnivision Inc., η οποία κατέχει επί του παρόντος τα ισπανόφωνα δικαιώματα, εγκαινίασε τον Ιούλιο μια νέα υπηρεσία streaming με την ονομασία Vix+. Εν τω μεταξύ, ο ανταγωνιστής  της, η Telemundo, σχεδιάζει να ξεκινήσει έναν κόμβο περιεχομένου στην Peacock, την υπηρεσία streaming που ανήκει στη μητρική της, Comcast Corp.

Related posts

Τελειώνει η πώληση της Μίλαν στην αμερικανική RedBird Capital

timesadmin

Εκτός FTSE 100 δύο εταιρείες εξόρυξης με δραστηριότητες στη Ρωσία

timesadmin

Ουκρανία: Η εταιρεία διαχείρισης του δικτύου ενέργειας λέει ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την αποκατάσταση των ζημιών

timesadmin

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν θα ζητήσει από το Κογκρέσο να αποδεσμεύσει $33 δισ. για βοήθεια στην Ουκρανία

timesadmin

Ουκρανία: Διοικητής των φιλορώσων αυτονομιστών προαναγγέλλει “επιστράτευση βετεράνων”

timesadmin

Πρώην Ρώσος πρωθυπουργός: “Ο Πούτιν είναι τρελός για την Κριμαία, κερδίζει χρόνο με τις συνομιλίες”

timesadmin