Η-mini-μπαίνει-στον-μαγικό-κόσμο-της-μικτής-πραγματικότητας
AYTOKINHTO

Η Mini μπαίνει στον μαγικό κόσμο της μικτής πραγματικότητας

Mini Mixed Reality, ονομάζεται η νέα προσθήκη στην ψηφιακή προθήκη της Mini και προέρχεται ασφαλώς από την μητρική BMW η οποία έχει παρουσιάσει το σύστημα σε αυτοκίνητα της BMW εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. 

Πλέον το Mini Cooper SE θα διατίθεται με δυνατότητες μικτής πραγματικότητας, που σημαίνει πως με τον κατάλληλο εξοπλισμό ο οδηγός θα κινείται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από εκείνο που βρίσκεται. 

Το Mini Mixed Reality συνδυάζει τη συγκίνηση της οδήγησης με τις καθηλωτικές δυνατότητες της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Αυτό σημαίνει πως καθώς ο οδηγός κάθεται μέσα σε ένα όχημα Mini το περιβάλλον γύρω του μεταμορφώνεται. 

Mini Cooper SE Mixed Reality

Μέσω ενός σετ ακουστικών VR, βλέπει τον κόσμο έξω από τα παράθυρα ως έναν ζωντανό, εικονικό κόσμο Mini Virtual Reality World, ενώ παράλληλα μπορεί να πλοηγηθεί στο πραγματικό περιβάλλον μέσω καμερών. Πρόκειται για μια απρόσκοπτη ενσωμάτωση της φυσικής και της ψηφιακής σφαίρας, προσφέροντας μια νέα διάσταση στην οδηγική εμπειρία. 

Mini Cooper SE Mixed Reality

Το Mini Mixed Reality ως κάτι πολύ extreme για την καθημερινότητα προφανώς, αφορά πολύ περισσότερο το ταξίδι και την εξερεύνηση των δημιουργικών μυαλών του Mini Design. Είναι μια πρόσκληση να δεις τον κόσμο μέσα από έναν διαφορετικό φακό, κυριολεκτικά. 

Mini Cooper SE Mixed Reality

Πίσω από τη μαγεία της ΜΙΝΙ Mixed Reality κρύβεται ένα εξελιγμένο σύστημα, το οποίο περιλαμβάνει ένα high-end υπολογιστή που τρέχει έναν αυτοσχεδιασμένο Mini VR World, ο οποίος μεταδίδεται απρόσκοπτα στο σετ κεφαλής. Το headset, η επιτάχυνση, ο ήχος και οι συσκευές διασύνδεσης με το όχημα συνεργάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης. 

Διαβάστε περισσότερα στο topgeargreece.gr

Related posts

Αφιέρωμα 50 χρόνια VW Golf: Η πρώτη γενιά 1974-1983

timesadmin

F1: H Alpine A524 είναι ένα ολοκληρωτικά νέο μονοθέσιο

timesadmin

Η Mercedes πήρε άδεια για δοκιμές αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3 στην Κίνα

timesadmin

To Tesla Model 3 τον έσωσε από τις σφαίρες της Χαμάς (εικόνες)

timesadmin

Το Citroen C5 Aircross είναι ένα πλήρες SUV με ακόμη πιο προνομιακή τιμή

timesadmin

120 χρόνια Rolls-Royce: Πώς γεννήθηκε η θρυλική φίρμα πολυτελών αυτοκινήτων

timesadmin