ΣΠΟΡ

Η φανέλα – δώρο του Ιμπραΐμοβιτς στον Αντετοκούνμπο και η απάντηση του «Greek Freak»

Μία συλλεκτική υπογεγραμμένη φανέλα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έλαβε ως δώρο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία να αποκαλέσει τον Σουηδό σταρ που μόλις αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο ως «GOAT» (Greatest Of All Time).

Μάλιστα, το δώρο έφτασε ως μεγάλη έκπληξη στον Αντετοκούνμπο και μάλιστα δεν ήταν τυχαίο, καθώς ο «Greek Freak» έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία του προς τον «Ίμπρα».

Έτσι, ο Έλληνας σούπερ σταρ μοιράστηκε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. «Όταν είσαι διακοπές και ο GOAT σου στέλνει τη φανέλα του», έγραψε στη λεζάντα ο Αντετοκούνμπο.

Στη φανέλα της Μίλαν με το Νο11, μάλιστα, ξεχωρίζει η υπογραφή και η αφιέρωση του παλαίμαχου σπουδαίου Σουηδού ποδοσφαιριστή, στην οποία γράφει: «Στον Γιάννη! Με όλη μου την αγάπη και κάθε επιτυχία. Είσαι ο καλύτερος!».

Related posts

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

timesadmin

Europa League: ΑΕΚ – Μπράιτον 0-1 και Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός 5-0

timesadmin

Παραολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Κανονικά θα αγωνιστούν Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές

timesadmin

Συγκλονιστική νίκη για την Σπάρτη (GR), μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

timesadmin

Γκολ για το βιβλίο Γκίνες από τερματοφύλακα – Σκόραρε από 101 μέτρα απόσταση

timesadmin

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2: «Kιτρινόμαυρο» βάφτηκε το ντέρμπι της Super League στη Λεωφόρο

timesadmin