LIFESTYLE

Η Παραλία: Σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη

Μην χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 25 έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45.

Η Υπατία και ο Γιώργος περνούν τις τελευταίες τους ημέρες στα Μάταλα και οι αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια της Υπατίας αναζωπυρώνουν τη σχέση του ζευγαριού. Την ίδια στιγμή, σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη, καθώς όσα κρύβουν η Νικολίνα και ο Δημητρός προκαλούν τις υποψίες τόσο της Αντιγόνης όσο και του Καραχάλιου. Λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο, ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 16: Τελικά, οι παράνομες δραστηριότητες που εκτυλίσσονται στην παραλία φαίνεται πως πραγματοποιούνται εν γνώσει και με τη συμμετοχή ατόμων που ανήκουν σε ανώτερες θέσεις της τοπικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τους στην Κρήτη, η Υπατία και ο Γιώργος, μάς «ταξιδεύουν» στα παιδικά χρόνια της Υπατίας στα Μάταλα. Οι αναμνήσεις καταφέρνουν να αναζωπυρώσουν τη σχέση του ζευγαριού. Ο Χάρι σώζει έναν χίπη από σοβαρό τραυματισμό, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικές είναι οι γνώσεις του για την τοπική κοινότητα. Παράλληλα, η Μαρία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον Πιτ για τη νέα του σχέση, εκφράζοντας την άποψή της χωρίς δισταγμούς. Ο Γράντος αναλογίζεται την ευθύνη των βιολογικών του γονιών, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν. Πού μπορεί άραγε να τον οδηγήσει αυτό το απρόβλεπτο συναισθηματικό ταξίδι;

Η παραλία

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 17: Η απρόσμενη επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι του Αρχοντάκη προκαλεί ταραχή στη Νικολίνα και στον Δημητρό. Η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να έχουν η Νικολίνα και ο Δημητρός. Ο Δημητρός αισθάνεται ευτυχισμένος και πλημμυρίζει από χαρά με τη δημιουργία του νέου εργαστηρίου επισκευής ποδηλάτων. Παράλληλα, νέα μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το δίκτυο διακίνησης που λυμαίνεται την περιοχή και τον τρόπο που συνδέεται με τον φόνο της Ρηνιώς. Ο Πιτ βασανίζεται από ενοχές για τη σχέση του με τη Βερόνικα, καθώς οι χίπηδες διοργανώνουν αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 18: Σε μια ειλικρινή συνομιλία της Μαρίας με την Υπατία, η Μαρία τής αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν τους με τη Ρηνιώ. Ο Διονύσης αντιμετωπίζει τον Γράντο σχετικά με τις υποψίες του Καραχάλιου για τον φόνο. Ταυτόχρονα, όμως, η συμπεριφορά του Δημητρού και της Νικολίνας προβληματίζει τον Καραχάλιο για τα μυστικά της οικογένειας Αρχοντάκη, ώσπου η Νικολίνα τον προσκαλεί στο εργαστήριό της και του εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ανατροφή των παιδιών της. Στην προσπάθειά του να αποσυρθεί από τις παράνομες δραστηριότητες, ο Σήφης βρίσκει εμπόδιο τον Λοΐζο και την εξουσία που του ασκεί. Έπειτα από την εξομολόγηση του Στιβ στον Χάρι, σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες στο κοινόβιο των χίπηδων, ο Χάρι προσπαθεί να βρει μια λύση για να αποφύγει μπλεξίματα με την αστυνομία. Μια απρόσμενη επίσκεψη αλλάζει τα σχέδια των χίπηδων σχετικά με το μέλλον τους στα Μάταλα.

Η παραλία

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 19: Η επίσκεψη της Υπατίας και του Γιώργου στην Κρήτη ολοκληρώνεται, καθώς είναι η τελευταία τους μέρα στον τόπο της παιδικής ηλικίας της Υπατίας. Θα συναντήσει ξανά την κολλητή της, τη Μαρία, με την οποία περνάει μια μέρα γεμάτη αναμνήσεις από το κοινό τους παρελθόν. Παράλληλα, ο Γιώργος επισκέπτεται, μαζί με τον Παύλο, την επιχείρηση του Διονύση στο Ηράκλειο, συζητώντας για το επαγγελματικό τους μέλλον, μετά την ένταξή του στην οικογένεια Αρχοντάκη. Η απροσδόκητη επίσκεψη που δέχεται ο Πιτ, τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει. Ο Γράντος αγωνίζεται για να αποσυρθεί από τις δουλειές που κάνει για λογαριασμό του Αρχοντάκη, δίχως αποτέλεσμα. Μια ακόμη κρίση του Δημητρού, αυξάνει τις υποψίες της Αντιγόνης για τα μυστικά που κρύβει η Νικολίνα και ο γιος της. Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει στα Μάταλα, όλα αρχίζουν να αλλάζουν στο χωριό και νέα σκοτεινά μυστικά έρχονται στο φως.

Η παραλία

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45

Επεισόδιο 20: Ο Παύλος ξεναγεί τον Γιώργο στην επιχείρηση του Αρχοντάκη και μοιράζεται μαζί του όλες τις λεπτομέρειες της δραστηριότητάς τους. Έπειτα, όλοι μαζί, επισκέπτονται το νέο μαγαζί του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο και περνούν ένα ευχάριστο βράδυ. Η Αντιγόνη, ταραγμένη, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Δημητρού, αναζητά παρηγοριά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα. Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής ηλικίας, τη φέρνει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο της. Ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη, λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο. Πόσα σκοτεινά μυστικά βασανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη;

Η παραλία

Λίγα λόγια για την υπόθεση…

Σεπτέμβριος 1969, Μάταλα. Η νεαρή γιατρός Υπατία Αρχοντάκη (Δανάη Μιχαλάκη) επιστρέφει από το Λονδίνο, στον τόπο της παιδικής της ηλικίας, προκειμένου να ανακοινώσει στην οικογένειά της ότι αρραβωνιάζεται και σκοπεύει να παντρευτεί τον Γιώργο (Γιάννης Κουκουράκης). Ο Γιώργος, ο οποίος ζει μαζί της στο Λονδίνο και εργάζεται στα ναυτιλιακά, θα έρθει στην Κρήτη λίγες ημέρες μετά την Υπατία προκειμένου να ζητήσει το χέρι της και επίσημα από την οικογένειά της.

Το πρώτο βράδυ της Υπατίας στα Μάταλα θα συνοδευτεί από την επανασύνδεση με τις παιδικές της φίλες, στις οποίες θα προτείνει να την παντρέψουν. Δίνουν ραντεβού στο πάρτι των χίπηδων, οι οποίοι έχουν βρει στέγη στη μαγευτική παραλία της περιοχής. Εκεί, η Υπατία θα γνωρίσει την περίεργη, αλλά και φιλόξενη κοινότητα των «παιδιών των λουλουδιών», μέλος της οποίας είναι και ο Χάρι (Δημήτρης Μοθωναίος). Ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας έρωτας που ξεκινά με πόνο και εμπόδια και θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας δίνης που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά της όλα όσα οι ήρωές μας θεωρούσαν δεδομένα.

Σύντομα, με αφετηρία μια τραγική δολοφονία που θα συνταράξει την περιοχή, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, ο παράδεισός της θα δοκιμαστεί πολύ σκληρά

Related posts

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με φουσκωμένη κοιλιά και η ερώτηση της φίλης της

timesadmin

Σάκης Ρουβάς: Το βίντεο με την Κάτια στην κουζίνα που μαγειρεύει

timesadmin

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Δεν γίνεται με τίποτα δύο άνδρες να μεγαλώσουν ένα παιδί»

timesadmin

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ραγίζει καρδιές με το «αντίο» σε συνεργάτη του από τον Όμορφο κόσμο

timesadmin

Famagusta: Στο φως το μυστικό που κρύβεται στο πηγάδι… – Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο

timesadmin

Οι Πανθέοι: Η συνάντηση Μάρμως και Κίτσου λήγει άδοξα

timesadmin