Η-Γη-της-Ελιάς:-Ο-Ισίδωρος-σκοπεύει-να-δώσει-στην-ανιψιά-του-ένα-μεγάλο-μάθημα
LIFESTYLE

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα

Media

Η Γη της Ελιάς

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς» έρχεται απόψε με νέο επεισόδιο.

Ο Κίμωνας, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι΄ αυτόν τον λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία.

Η Μυρτάλη ζητεί από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα. Στο μεταξύ, οι ισορροπίες στη σχέση Μυρτάλης και Αλέξη φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι.

Ο Άρης αναγκάζεται να ζητήσει δανεικά από τον Δημοσθένη, ενώ η Εύα ανακοινώνει στον Χρήστο την τελική της απόφαση για την εγκυμοσύνη της. Ο Κίμωνας, μετανιωμένος, επιστρέφει στη Μάνη και δηλώνει με οργή στον Δημοσθένη ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά στις παράνομες δραστηριότητές του.

Επεισόδιο 82 (Πέμπτη 19 Ιανουαρίου)

Η Άννα φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της για τον φόνο του Ανέστη και, προκειμένου να την δει στη φυλακή, την συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του. Η Χάιδω περνά ξέγνοιαστες στιγμές στο Σούνιο μαζί με τη Μαργαρίτα, την Αθηνά και τη Μαρία, ενώ η παρέα μεγαλώνει με την εμφάνιση του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος εκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες, αδιαφορώντας για τη δίαιτα. Ο Δημοσθένης απαιτεί από τον Κίμωνα να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από την Δήμητρα. Το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σκέφτεται να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Η Βασιλική βλέπει τη Σάντρα να κυκλώνει τον Φίλιππο κι αρχίζει να αμφιβάλλει για τις προθέσεις της.

Related posts

EΣΗΕΑ κατά Ellinika Hoaxes: “Χρειάζεται ένας αμερόληπτος και αξιόπιστος φορέας ελέγχου”

timesadmin

Σασμός: Καθηλώνει το τρέιλερ του αιματοβαμμένου επεισοδίου που θα αλλάξει τα πάντα

timesadmin

Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται Κόμης Δράκουλας

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 14/4/2022

timesadmin

Σπίτι με το Mega: Εξαιρετική εμφάνιση για τον Κώστα Καραφώτη με το «Χωρίζουμε απόψε» – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

X-Factor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin