Η-Γη-της-Ελιάς:-Η-Μυρτάλη-προκαλεί-την-οργή-των-Βρεττάκων-–-Νεκρός-ο-Ιάκωβος
LIFESTYLE

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη προκαλεί την οργή των Βρεττάκων – Νεκρός ο Ιάκωβος

Απόψε, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» η προκλητική στάση της Μυρτάλης στο ελαιοτριβείο γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή από τους Βρεττάκους, οι οποίοι, για άλλη μια φορά της εξηγούν πώς πρέπει να φέρεται στους υπαλλήλους και τους εργάτες.

Προσπαθεί να την νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω. Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζει και η Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία τους, μην αντέχοντας άλλο την άσχημη συμπεριφορά της. Στο μεταξύ όλοι στην Αρεόπολη είναι αναστατωμένοι από την απάτη της Κατερίνας καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί.

Ο Δημοσθένης σε έξαλλη κατάσταση ζητάει από την Χάιδω τα χρήματά του πίσω, ενώ συγχρόνως κατηγορεί και την Ασπασία που τον παρέσυρε.

Η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη για την υπόθεση. Μία μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μια δυσάρεστη είδηση. Εκείνος πρέπει να μεταφέρει στους Βρεττάκους τα νέα για τον θάνατο του Ιάκωβου.

Related posts

Η Μπρίτνει Σπίαρς είναι… γυμνή – Τι συμβαίνει με τα παιδιά της

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 2/4/2022

timesadmin

Οι Simpsons είχαν προβλέψει την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία από το 1998

timesadmin

Απόψε στο The 2Night Show η Κοραλία Καράντη – Η αποκάλυψη της φοβίας της και οι λόγοι που ήταν αρνητική στους ρόλους με «γυμνό»

timesadmin

Γιώργος Αμούτζας: H αινιγματική απάντηση για τις φήμες περί χωρισμού από την Έλενα Πιερίδου

timesadmin

Σασμός: Η Αργυρώ έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη

timesadmin