ΗΠΑ:-Οπλίτης-του-Πολεμικού-Ναυτικού-επιχείρησε-να-αποκτήσει-πρόσβαση-στο-ιατρικό-αρχείο-του-προέδρου-Μπάιντεν
ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οπλίτης του Πολεμικού Ναυτικού επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο του προέδρου Μπάιντεν

Οπλίτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, τον περασμένο Φεβρουάριο ο ναύτης αναζήτησε “από περιέργεια” τον φάκελο “Τζο Μπάιντεν” στη στρατιωτική βάση δεδομένων.

“Το αρχείο στο οποίο απέκτησε πρόσβαση ο ναύτης δεν ήταν ο ηλεκτρονικός φάκελος του προέδρου των ΗΠΑ” και “σε καμιά περίπτωση δεν διακυβεύτηκαν τα προσωπικά δεδομένα του προέδρου”, υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αξιωματούχος διευκρίνισε, υπό τον όρο να διατηρήσει την ανωνυμία του, πως ο ναύτης επιχείρησε τρεις φορές μέσα σε διάστημα λίγων ωρών να αποκτήσει πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο του προέδρου Μπάιντεν. Η έρευνα ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο. Στον ναύτη επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις, αλλά παραμένει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ορισμένοι Δημοκρατικοί εκτιμούν πως ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει την απαιτούμενη οξύνοια ώστε να είναι αντίπαλος του Ρεπουμπλικάνου Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, ο Τζο Μπάιντεν εμφανίζεται αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει την κούρσα, όπως επανέλαβε χθες Δευτέρα στο MSNBC.

Πηγή: - – -

Related posts

Ένταση, αστυνομικός κλοιός και ορκωμοσία βουλευτών μπροστά στους δημοσιογράφους, κατά την επίσημη πρώτη της σερβικής βουλής

timesadmin

Γαλλία: Η Nestlé παραδέχεται ότι προσέφυγε σε απαγορευμένες μεθόδους αποστείρωσης και φιλτραρίσματος στα μεταλλικά νερά της

timesadmin

Δανία : Αυξάνονται οι δαπάνες για την άμυνα τα επόμενα πέντε χρόνια

timesadmin

Ισπανία: Έξι τραυματίες στην Παμπλόνα στο φεστιβάλ του Σαν Φερμίν

timesadmin

Γκάλαντ: Το Ισραήλ χρειάζεται αρκετούς μήνες για να κερδίσει στη Γάζα

timesadmin

ΗΠΑ: Τηλεοπτικό ντιμπέιτ δύο ρεπουμπλικανών αντιπάλων του Τραμπ

timesadmin