Ηλίας-Μπόγδανος:-Τα-media-δεν-σεβάστηκαν-τη-σχέση-μου-με-τη-σύντροφο-μου-–-ΒΙΝΤΕΟ
LIFESTYLE

Ηλίας Μπόγδανος: Τα media δεν σεβάστηκαν τη σχέση μου με τη σύντροφο μου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Μπόγδανος που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Survivor”, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πικρία του σχετικά με τη συμπεριφορά ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης, τα οποία όπως τόνισε δεν σεβάστηκαν τη σχέση με τη σύντροφο του, δημιουργώντας διάφορα “fake news” για τη σχέση του με άλλες κοπέλες γύρω από το ριάλιτι. Μάλιστα όπως είπε η σύντροφος του την εποχή εκείνη δεχόταν πόλεμο με κάμερες έξω από το σπίτι της.

Ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε χαρακτηριστικά:«δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει».

«Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στο talk show του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά».

Related posts

Καλημέρα Ελλάδα: Έσβησαν τα φώτα – Η αντίδραση του Παπαδάκη

timesadmin

MasterChef: Τα ιταλικά του Σωτήρη Κοντιζά που προκάλεσαν γέλια στην κουζίνα – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Μicro French manicure: H πιο κομψή τάση στα νύχια

timesadmin

Ντ. Παπαδημητρίου: Στο εξωτερικό για το τριήμερο με την οικογένειά της

timesadmin

Masterchef: Αποχώρηση με δάκρυα -“Είναι σαν να σου ξεριζώνουν την καρδιά”

timesadmin

Η Δέσποινα Βανδή στη Βαρβάκειο – Η δήλωση για το J2US

timesadmin