Ζωή-Κωνσταντοπούλου:-Ζητά-ντιμπέιτ-των-πολιτικών-αρχηγών-εν-όψει-ευρωεκλογών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζητά ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εν όψει ευρωεκλογών

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζητά ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εν όψει ευρωεκλογών

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ζητά ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών εν όψει ευρωεκλογών

Ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εν όψει ευρωεκλογών, εντός και εκτός Βουλής, ζήτησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για ντιμπέιτ, προς τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς, είπε η κ. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ντιμπέιτ μέσω τικ-τοκ». Απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, η κ. Κωνσταντοπούλου είπε ότι «πρέπει να μπείτε σε ένα διάλογο. Να αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η δημοκρατική λειτουργία με μονολόγους, σε προστατευμένο περιβάλλον, και σε ελεγχόμενα μέσα, χωρίς κίνδυνο. Η πολιτική ενέχει κινδύνους, ρίσκα, ευθύνη. Και ότι έχει όλη αυτή την υποχρέωση λογοδοσίας, που εσείς αποποιείστε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι «εμείς είμαστε ανοιχτά υπέρ του διαλόγου, της αντιπαράθεσης και της ενημέρωσης των πολιτών. Ντιμπέιτ, λοιπόν, και εδώ, μέσα στη Βουλή. Το λέω από τώρα, για να προκαταλάβω την συνθήκη μήπως και το σκεφτεί ο κύριος Μητσοτάκης και δεν έρθει, και φύγει (από συζήτηση αρχηγών). Να έρθει και να κάνει εδώ, με όλους, διάλογο. Όχι να απαντήσει στους δύο αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και να φύγει, όπως του αρέσει να κάνει. Να έρθει να απαντήσει, σε μένα που τον ρωτάω ξανά και ξανά, όταν κοντεύουν τις 60 οι επίκαιρες ερωτήσεις που έχω καταθέσει στον πρωθυπουργό, από τα τέλη Αυγούστου» είπε η επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας.

Related posts

Γεωργιάδης: Ο κ. Κασσελάκης θα τρελάνει τους Συριζαίους

James Rollner

Παύλος Μαρινάκης: Οι 3 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την ακρίβεια – Τι είπε για Κασσελάκη και Τέμπη

James Rollner

Προαστιακός Άνω Λιόσια – Μέγαρα – Σταϊκούρας: Βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών της Δυτικής Αττικής

timesadmin

Νεφελούδης: Πίσω από όσα ζούμε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Πολάκης

timesadmin

Τσιόδρας: Καλοδεχούμενη η πρόταση μομφής – Ανθρώπινο λάθος το δυστύχημα στα Τέμπη

timesadmin

Μαρινάκης: «Όχι» σε debate πολιτικών αρχηγών για τις Ευρωεκλογές

timesadmin